A szavak erőszak. A szavazás terrorizmus. A szólásszabadság fenyegetés. Ahol a főáramú média már nem tud érvényesülni, azt megpróbálja újradefiniálni

Words%2Bare%2Bviolence.%2BVoting%2Bis%2Bterrorism.%2BFree%2Bspeech%2Bis%2Ba%2Bthreat.%2BWhere%2Bthe%2Bmedia%2Bestablishment%2Bcan%25E2%2580%2599t%2Bwin%2Bthey%25E2%2580%2599ll%2Bredefine
A szavak erőszak. A szavazás terrorizmus. A szólásszabadság fenyegetés. Ahol a főáramú média már nem tud érvényesülni és manipulálni a tömegeket, azt megpróbálja újradefiniálni vagy egyszerűen betiltani. Erről írt összefoglaló cikket az RT News.
A főáramú médiabirodalom elhatározta, hogy minden formában felszámolja a „helytelen gondolkodást” és szent háborút hirdetett a szólásszabadság ellen.

Ami egykor az amerikai társadalom és történelem alappillére volt, az ma azzal kell szembetalálja magát, hogy átfogalmazzák valami kényelmesebbre. De ha ez nem sikerül, jobb ha feledésbe merül.  
Ha mindenki szabadon beszélhet, és érvelése megalapozottá válik, az emberek élete veszélybe kerül. Ez a hazug mantra.  

Azok számára, akiknek véleménye eltér a fősodortól, nem szabad megengedni, hogy ezeket a véleményeket hangoztassák, nehogy szavaik bántsák az embereket – nem csak az emberek érzéseit. 

Az elmúlt hetekben a New York Times-tól az NBC-től az Independentig tartó létesítmények felhívást tettek közzé a „ szólásszabadság ” gondolatának újragondolására – vagy talán még jobb, ha teljesen le is selejtezik -, mert az már nincs összhangban a modern társadalommal szerintük. 

Ez hallgatólagosan elismeri, hogy a média-birodalom saját véleménye nem versenyezhet az eszmék piacán és hogy a legnagyobb erőfeszítések ellenére sem tudják cenzúrázni a másként gondolkodókat.
Ugyanakkor hiába ragaszkodnak hozzá, ez a viselkedés nem korlátozza a közösségi média több tízezer felhasználójának szólásszabadságát, akik az elmúlt hónapokban elindultak, hogy a szólásszabadság eszméjét szorgalmazzák és kiutat keressenek maguknak.

– egymást érik a menekülési útvonalak, ahová a drasztius és már-már fasiszta – bolsevik – kommunista cenzúrát és feljelentgetést idéző szólásszabadság korlátozást elviselni nem tudók és nem akarók átmenekültek kiutat keresve.
Ha nem sikerül diadalmaskodni az eszmék piacán – a szavak erőszakos tömegének logikája szerint – csupán azt jelenti, hogy a piacnak szigorúbb szabályozásra van szüksége. Ha nem lehet meggyőzni az embereket, hogy 2 + 2 = 5, az csak azért van, mert a matematika rasszista .

Azzal, hogy a szólásszabadságot – amely az amerikai társadalom alapja volt – a demokrácia veszélyeként jelölte meg a főáramú médiabirodalmat irányító gondolatrendőrség, ezzel lényegében befejezte azt a munkát, hogy elpusztítsa mindazt, ami az országot sikeressé tette.
Fordította és szerkesztette: SBG Buddha – VilagHelyzete
Forrás: RT News