A rovar-evés, a Föld megmentése és a tökkelütött homo sorosensusok

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

 

Gyakorlatilag nem telik el úgy egy hét, hogy a Gyurkabácsi zsebében haladó média ne értekezne a rovarevés szépségeiről. Sima, egyszerű hüllőpropaganda a rovarevésért, vagy egyéb, mögöttes szándékok és célok is vezérlik őket?

Tényként kezelik és hivatkoznak rá, de természetesen nem igaz, hogy a rovarevés a Föld lakossága negyede számára mindennapos és természetes volna. A Távol-Keleten tényleg tartanak a menün skorpiót, tücsköt, de legfőképpen a teljesen idióta nyugati turisták számára, hogy otthon is tudjanak valami egzotikusat kínálni nekik, miután a multikulturális nagyvárosokban a világ összes népének összes étele ismert, kedvelt és rendszeresen fogyasztott.

Talán innen és ezért indult világhódító útjára az rovarevés elmebetegsége, ami a többi elmebetegséghez és devianciához hasonlóan egyszer népszerűbb az elmebeteg és deviáns nyugaton. Sorra nyílnak a rovartelepek, ahonnan a rovarliszet meg a szárított hüllőcsemegéket viszik az áruházláncok polcaira, egyúttal a tökéletesen hülye nyugati fogyasztó asztalára.

És mindezt azért, mert azt hiszik, ezzel mentik meg a bolygót. Csak hát ebben, mint megannyi haladó hazugságban, megint nincs egy cseppnyi igazság sem.

A haladók úgy tekintenek a Földre, mint egy egységes világra. „One World!” – ordibálják felajzott állapotban a buta hiedelmeket és ostoba babonákat terjesztő egyetemeiken, hogy aztán ezeket a buta hiedelmeket és ostoba babonákat Gyurkabácsi finanszírozta agitációs termékeikben terjesszék tovább, azt állítva, hogy Afrika és Közel-Kelet túlnépesedése következtében kialakult ivóvíz és élelmiszerhiányt úgy tudjuk kezelni, ha a fenntarthatóságra, a környezetvédelemre és a jólétre berendezkedő nyugati világban nekiállunk rovarokat fogyasztani.

Mert más népek idióta, önsorsrontó faszkalapok, ezért én büntessem magamat az ostoba és hiábavaló puritánsággal?

Lesz attól több víz a Szaharában, ha én nem mosok lábat páratlan napokon? Lesz étel a darfuri kisfiú asztalán attól, ha én lemondok a húsról és bogarat eszem? Vagy inkább tegyük fel azt a kérdést, hogy vajon tényleg létrejött a homo sorosensus, az identitás és kultúra mentes konzumidióta, akivel mindent – szó szerint mindent – meg lehet etetni?

A valóság az, hogy néhány éve a teljes „bogárbiznisz” egy néhány milliós turisztikai ágazat volt, aztán a haladók kedvencei, a Szilícium-völgyi kommunista befektetők meglátták benne a lehetőséget. És természetesen Gyurkabácsi is, akinek szintén rengeteg becsületesen (hehe) szerzett dollárocskája fekszik ebben teljesen felesleges, de csodálatos bolygóvédelmemnek hazudott programban. Mert nem az. Felesleges önkitolás, egy morális pánikra alapozott üzleti modell végtermékeként.

A nyugati világ hiába bünteti magát a világ primitívebb népeinek önsorsrontása miatt.

Felesleges a morális pánik, a mi rovarevésünk miatt ők még ugyanúgy felégetik az országukat és szétcseszik a környezetüket. A mi életünk meg velük szemben a logikán, a tapasztalaton, a tudományon, a hagyományokon és a kultúrán alapul, és – mit tesz Isten – kényelmes és boldog életet képes biztosítani remek ételekkel és kristálytiszta vízzel.

Nálunk a rovarnak is megvan a helye a táplálékláncban, mivel felfalja a kacsa, mi meg felfaljuk a kacsát. Kicsit lassabb, kicsit bonyolultabb, viszont sokkal finomabb, mintha mi kutatnánk a kertben rovarok után, hogy azokat mohón magunkba tömjük. Az ilyesmivel foglalkozzanak az állatok, elvégre mi emberek vagyunk.

Gyurkabácsi és a Szilícium-völgy kommunista milliárdosai viszont meglátták az üzletet és nekiálltak a legképtelenebb hazugságok terjesztésének annak érdekében, hogy a hagyományos termelői ágazatokat kinyírva az ő bogárpempőiket vásárolják a nagyvárosok bamba homo sorosensusai.

Ezek a bamba homo sorosensusok pedig vásárolják is, mivel azt hiszik, hogy amennyiben azt a kis rovarfehérjét ők horribilis pénzért ők megvásárolják, akkor már megint magasabb rendű lények, mint tegnap voltak, hiszen már a bolygóért is tettek.

Minden nap jobb emberré lehet és kell válni, akkor is, ha semmi értelme: ugyanazt a fehérjét sokkal olcsóbban, mondjuk egy grillcsirke keretében is magukhoz vehetnék. Eszik a rovarburgert a szélkerekek hajtotta kézműves burgerezőkben és meg vannak győződve róla, hogy megint jó emberek voltak.

Pedig csak tökkelütött idióták.

Robert Piréz

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel