A Rothschildokat kirúgták Oroszországból és Japánból, miközben a világforradalom kibontakozik

benjamin-fulford-h%25C3%25ADrek-amerika-

Izgalmas információk jelentek meg az Új Világtudaton.

Egy világforradalom van kibontakozóban Afrikában, Kínában, Franciaországban, Japánban, Oroszországban és másutt történelmi eseményekkel, ahogyan a bolygót irányító régi hálózat összeomlik, értett egyet több forrás.

Kezdjük a múlt héten Oroszországban bejelentett forradalommal. Alapjában véve David Rothschildot kirúgták és az orosz központi bankot államosították, ezért a kormány felét lecserélték, mondják az FSZB forrásai. Az FSZB források a következőket mondták a helyzetről:

A tervek szerint 2019 novemberében kezdődött volna azzal, hogy meggyilkolják Dmitrij Medvegyev miniszterelnököt az FSZB központjában, de a világ leggazdagabb zsidóinak (Rothschildok, Sheldon Adelson stb.) nagy számban való jelenléte miatt ezt a műveletet elhalasztották az országban.

Aztán december végén pénzünk felét egy struktúrának adták, amely megszervezte a zsidó Medvegyev miniszterelnök hirtelen ‘távozását’. Ez a struktúra felügyeli a különféle minisztériumokat, és az összes új minisztert annak felügyelete alatt nevezik ki.

Január 16-án Herman Gref, a Sberbank Szövetségi Központi Bank elnöke annyira lerészegedett bánatában, hogy akut alkoholmérgezés miatt az Odintsovo kórházba vitték. Ezért törölték hirtelen a beszédét a Gaidar fórumon.

https://en.gaidarforum.ru/

Január 18-án Gref a Tass hírügynökségnek azt mondta: “Fel kell készülnünk a meglévő világrend összeomlására. Nagyon fájdalmas lesz.

https://tass.com/top-officials/1043741

Az FSZB forrásai arról is beszámoltak, hogy amikor Elvira Nabiullina-t, az Orosz Központi Bank vezetőjét elbocsátották a múlt héten, a központi bank alkalmazottai összes mobiltelefonját elkobozták, és óriási mennyiségű dokumentumot foglaltak le.

Egy másik dolog, amiről nekünk beszámoltak, hogy Jevgenyij Zinichev, a “Vészhelyzetek Minisztériumának vezetője lesz az FSZB vezetője, de nem lesz sokáig az“.

https://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Zinichev

A P3 szabadkőművesek, akik sok nagyon furcsa dologról számoltak be, azt mondják nekünk, hogy az eltávolított Medvegyev valójában “egy idegen” volt.

Emmanuel Macron francia Rothschild rabszolga elnök szintén ostrom alatt áll. A múlt héten egy színházból volt kénytelen elmenekülni a zavargások közepette, amelyek ma már több mint egy éve folynak. Egy új francia forradalom jön, ígérik a francia ellenállás forrásai.

Ugyanilyen drámai, bár kevésbé nyilvános események zajlottak Japánban a múlt héten. Az egykori Hirohito császár első unokatestvére azt mondta nekünk, hogy a Bank of Japan-t államosították, és a Rothschildokat, valamint a Rockefellereket eltávolították az ország irányításából.

A brit királyi család forrásai ezt megerősítik, és azt állítják, hogy Naruhito császárt és Maszako császárnét tavasszal meghívták az Egyesült Királyságba, ahol többek között megvitatják a világ jövőjét megtervező ügynökség létrehozását.

https://www.reuters.com/article/us-britain-royals

A P3 szabadkőművesek, a Brit Nemzetközösség és az ázsiai titkos társaságok képviselői Londonban találkoznak, esetleg februárban, hogy megbeszéljék az ügynökség létrehozását. A P3 források szerint megbeszélik az űr emberi kolonizációjának előkészítését is.

https://www.theatlantic.com/science/archive/2020/

Az eredeti megállapodás szerint a tervező ügynökséget egy hét tagú bizottság fogja irányítani, többségi szavazással hozva döntéseket, a tárgyalásokba bevont forrás szerint. A hét tag között egy-egy képviselő lesz Afrikából, Amerikából (észak és dél), a Kínán kívüli Ázsiából, Kínából, Európából, beleértve Oroszországot, Indiát, és a muszlim világból. A vétók arra a régióra korlátozódnának, amelyben tevékenykednek. Tehát például, ha a világ úgy dönt, hogy betiltja a sertéshúst, a kínaiak megvétózhatják azt és folytathatják a sertéshús fogyasztását Kínában.

A sertéshúsról és Kínáról szólva a CIA ázsiai forrásai szerint az ország ellen komoly támadás zajlik. “A nyugati média nem számolt be több száz millió sertés ottani levágásáról az afrikai sertésinfluenza-vírus új törzsének kitörése miatt (természetesen laboratóriumi),” – mondja az egyik forrás, megjegyezve:

A sertés a kínaiak fő étele. Minden nap fogyasztják. Amerika nem helyettesítheti az elveszített sertéshúst a tömeges vágás miatt. El lehet képzelni, mi fog történni a kínai emberekkel sertéshús nélkül, amely a legfontosabb fehérjeforrásuk. Erről nyilvánvaló okokból nagyon hallgatnak. Kínában a világ sertésállományának fele volt több mint 700 millió sertéssel. Ez a fő proteinforrás 1,3 milliárd ember számára.

A források a következőket is elmondták:

Hszi Csin-ping és testvérei állnak a hongkongi tiltakozások mögött. Terve az, hogy lekapcsolja Hongkongot, és Makaót és Sanghajt új pénzügyi központokká alakítja. Kína a kezdetektől kezdve finanszírozta a tüntetőket. A HSBC jelenleg a regionális székhelyét Szingapúrba költözteti.

A kínai kormány azt tervezi, hogy megszünteti az Egyesült Királysággal kötött összes bérleti szerződést, azaz a földterületet és az épületeket Hongkongban át fogják venni. A hongkongi dollár eltörlését is tervezik, és legfeljebb 6 hónapot fognak hagyni arra, hogy az összes hongkongi dollárt jüanra cseréljék. Mint látható, Kína meg fogja semmisíteni Hongkongot. Természetesen lábon fogják lőni magukat, hogy úgy mondjam, mivel Hongkong jelenti számukra a kapcsolatot a nyugati pénzhez. Kína belülről fog összeomlani.

Továbbá a források szerint:

Kínát kirúgták Laoszból, Mianmarból és Vietnamból. Nincs már szükség rájuk. Ugyanez igaz Ausztráliára. Az ausztráloknak elege lett.

Továbbá a japán katonai hírszerzési források szerint az Egyesült Államok Japánon keresztül kifinomult támadást hajtott végre Kínával szemben. Ez a hírekben a Dél-Korea és Japán közötti történelmi kérdések miatt folytatott harcként jelent meg. A valóságban azonban csak úgy tettek, mintha leállították volna a kulcsfontosságú félvezető gyártóberendezések japán exportját Dél-Koreába. Ennek viszont az volt a hatása, hogy leállt a kínai félvezető ipar, a források szerint.

Egy új puha harc folyik a kínaiakkal szemben Afrika felett. Példa erre az a dezinformáció (feltehetően a kínaiak részéről), hogy az Egyesült Királyság által vezetett Afrika csúcstalálkozót tartanak.

Mindenesetre a kínai szabadkőművesek a maguk részéről azt állítják, hogy a kínai összeomlásról már évtizedek óta beszélnek, és ezek mindig tévesnek bizonyultak. Azt mondják, hogy az idő az ő oldalukon áll, mert kiváló kormányzási és gazdasági irányítási rendszerük van, tehát továbbra is gyorsabban növekednek, mint a nyugat.

A források szerint a kínaiak szintén vezető szerepet töltenek be a környezetvédelem területén. A legfrissebb hírek, amelyek ezt alátámasztják, tartalmazzák azon kínai terveket, hogy betiltják az egyszer használatos műanyagokat és tízéves halászati moratórium vezetnek be a Jangcén.

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/01/kina-fo

http://www.xinhuanet.com/english/2020-01/02/c

A Kínával szembeni támadásra az Egyesült Államok washingtoni vállalati kormányzatának folyamatban lévő összeomlása mellett kerül sor. Az ottani rezsimet bűncselekmények és megrendezett események bénítják. A legutóbbi egy virginiai összejövetel, amelyben krízisszínészek, fegyveres lobbisták, ostoba emberek, titkosrendőrök, polgári újságírók stb. szerepeltek. Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke ellen hamis alkotmányos vádeljárási színjáték zajlik.

A hamis színjáték elvonja a figyelmet a végső idők evangélikusainak valódi bűncselekményeiről, akik most Trump elnököt veszik körül. Például a közelmúltbeli, a 3. Világháború kirobbantására tett kísérletről beszélünk Iránban, Kászim Szulejmáni iráni tábornok meggyilkolásával és egy ukrán polgári repülőgép lelövésével.

Az a tény, hogy a repülőgépet távolról eltérítették, és egy iráni katonai bázis felé repültek vele, egyértelmű háborús bűncselekmény, amiről a mainstream hírek is beszámoltak.

https://ahtribune.com/world/north-africa-south-west

Ezenkívül, az angolszász világ valódi törésének jeleként Justin Trudeau kanadai miniszterelnök az Egyesült Államokat hibáztatja az ukrán repülőgép lelövése miatt. Történik ez akkor, amikor Ben Wallace, az Egyesült Királyság védelmi minisztere szerint országa véget vet a katonai szövetségnek a Trump rezsimmel.

https://nypost.com/2020/01/14/canadian-pm-justin

https://www.businessinsider.com/uk-abandoning-tr

A Pentagon forrásai azt is világossá tették, hogy belefáradtak a washingtoni politikai csatározásokba. A források például megjegyzik, hogy “A korábbi elnökökkel szembeni megvetés jeleként a haditengerészet úgy döntött, hogy egy afroamerikai tengerészről nevezik el a legújabb repülőgéphordozót Bush, Clinton vagy Obama helyett.

A Pentagon szintén beteg és fáradt attól, hogy mint izraeli megbízottak harcolnak a Közel-Keleten, mondják a források. “A kongresszus úgy véli, hogy az iraki bázison az iráni rakéták miatti halálos áldozatok száma legalább 139, és ez azt jelenti, hogy a csapatok kivonása választási kérdés.

Egyértelmű jel, hogy az Egyesült Államok rezsimje mekkora szélhámos, hogy Mike Pompeo külügyminiszter azt mondta: “Szulejmáni megsemmisítése példa az új amerikai stratégiára, amelynek célja az ellenfelek elrettentése. Ez egyaránt vonatkozik Iránra, Kínára és Oroszországra.” Valakinek emlékeztetnie kellene Pompeót arra, hogy a gyilkosság kétirányú utca.

https://www.veteranstoday.com/2020/01/17/lunatic

A Trump rezsim olyan dolgokat is tesz, mint például fenyegeti Európát és kivonul a NATO katonai gyakorlatokból.

https://www.debka.com/us-forces-withdraw-from-nato

https://www.theguardian.com/world/2020/jan/16/iran

Végül, egyre hitelesebb információkat hallunk több forrásból a mély föld alatti bázisokon zajló csatákról. Először vessünk egy pillantást egy indiai földalatti nukleáris teszt és egy természetes földrengés szeizmográf adataira.

benjamin-fulford-h%25C3%25ADrek-amerika-

A nemrégiben Puerto Ricóban, a Kína-tó földalatti bázis körül Nevadában és Kaliforniában, Kumamotoban (Japán stb.) lezajlott földmozgások mind a mesterséges földrengések jeleit mutatják.

Több forrás azt mondja nekünk, hogy ketrecekben gyerekeket és más borzalmakat találtak ezen bázisok némelyikében, amelyeket most a fehér kalaposok foglalnak el vagy semmisítenek meg. A japán források azt mondják, hogy évente 14000 japán gyermeket adtak el a kazár maffiának. Az FBI statisztikái azt mutatják, hogy évente 40000 gyermek tűnik el az Egyesült Államokban. Sokat közülük most ezen föld alatti bázisok ketreceiből szabadítottak ki, mondják a Pentagon forrásai. Az alábbi 38 perces videó jó háttérinformációt nyújt erről a már nem túl titkos háborúról.

Végül az antarktiszi forrásaink azt mondták nekünk, hogy sokkal fontosabb az, ami a bolygó felszínén történik. Később további információkat ígértek nekünk erről a témáról.

Benjamin Fulford

Forrás: Új Világtudat

Originally posted 2020-02-15 16:41:03. Republished by Blog Post Promoter