A Rothschild uralom 250 év után véget ér és egy új korszak kezdődik

A Rothschild & Co által 2018. október 24-én tett bejelentés, miszerint kilépnek a bizalmi szolgáltatásokat nyújtó üzletből (vagyis mások pénzének kezelése), jelentős történelmi fordulópont, amely szinte észrevétlen maradt. Benjamin Fulford leleplező cikkét, az Új Világtudat fordította le.

https://www.rothschildandco.com/en/newsroom/press

1769-ben Mayer Rothschild, a dinasztia alapítója kezdte el kezelni a királyi személyek pénzét. Most, hét generációval későbbi leszármazottja, Alexandre de Rothschild több nemzetközi bűnügyi nyomozás eredményeként kénytelen kilépni az üzletből, amelyek lenullázzák a bűnöző családját, Pentagon források szerint. Ez azt jelenti, hogy 249 év után először a nyugati pénzügyi rendszer felszabadítja magát a Rothschild pénzügyi ellenőrzés alól.

Különösen a Goldman Sachs bankárainak letartóztatása az 1Malaysian Development botrány miatt azt jelenti, hogy hamarosan a Rothschildok érintettsége is kiderül, francia nyomozók és más források szerint.

https://en.wikipedia.org/wiki/1Malaysia_Development

Ebben a bonyolult botrányban benne van Hillary Clinton, Barack Obama, a szaúdi királyi család és még sokan mások, de a szálak végül a Rothschildokhoz vezetnek. Ezzel pedig elkerülhetetlenül eljutunk a malajziai légitársaság 370/17-es járataival történt tömeggyilkossághoz és a G20-as nukleáris zsarolási eseményhez, CIA források szerint. A Rothschildok ezért kénytelenek felhagyni a bizalmi üzletággal, a nyomozók szerint.

Egy Rothschild kapcsolatokkal rendelkező CIA forrás azonban nem értékeli túl ezt a fejleményt, mondván: “A bal kéz adja el a jobb kéznek,” és a sajtóközlemény ezen részére mutat:

Ezt a felvásárlást Richard Martin, a Rothschild & Co vezető tisztségviselője irányítja egy tapasztalt befektető pénzügyi támogatásával.

Más szóval, a család francia ága a súlyos támadások miatt az üzletet a család svájci vagy brit ágának adja át, a forrás szerint.

Ugyanakkor Robert David Steele egykori CIA műveleti tisztviselő szerint a Rothschildokat teljesen kiszorítják a központi banki tevékenységből, annak ellenére, hogy engedélyezik számukra, hogy jelképes 5% ot megtartsanak.

https://www.youtube.com/watch?v=mPYxkLMmL8g

Valójában a francia Rothschildok bukásának nagyon jól látható jele, hogy a múlt héten letartóztatták Carlos Ghosn-t, a Nissan elnökét. Ghosn-t hivatalosan adózási okokból tartóztatták le, de a letartóztatásának valódi oka katonai volt, a Pentagon és az ázsiai titkos társasági források szerint. Pentagon források szerint Ghosn letartóztatása “egy lépés a Renault-Nissan egyesülés megállítására, Macron elnök meggyengítésére és a Rothschild befolyás csökkentésére Japánban“.

Az ázsiai titkos társaságok forrásai a maguk részéről azt állítják, hogy a franciák a Renault / Nissan / Mitsubishi Szövetség teljes ellenőrzését próbálják megszerezni, hogy ellopják a japán és amerikai katonai titkokat. A Mitsubishi Motors a Nissan / Renault autóipari szövetség részeként korábban a Mitsubishi Heavy Industries (MHI) részévé vált.

https://www.mhi.com/products/defense/

Az MHI Japán vezető katonai gyártója, és az Egyesült Államok hetedik flottájának parancsnoka szervezte meg Ghosn letartóztatását és későbbi bukását annak érdekében, hogy megakadályozza a franciákat abban, hogy a Mitsubishi Motorson keresztül hozzáférjenek a technológiájukhoz, az ázsiai források szerint.

Ne feledje, hogy az egykori Rothschild bankár, francia rabszolga elnök Emmanuel Macron nemrég egy európai hadsereg létrehozására szólított fel, hogy megvédje Európát “Oroszországtól, az Egyesült Államoktól és Kínától“. Emlékezzünk arra is, hogy az év elején Donald Trump amerikai elnök az EU-t Amerika fő “ellenfelének” nevezte.

https://www.cbsnews.com/news/donald-trump-interview

Az EU és az Egyesült Államok kormánya közötti nyilvános küzdelem a világméretű ellenőrzésért folytatott harc látható jele, amelynek során a 13 királyi vérvonal és az EU totalitárius állam vermet ás a vérvonal ellenes gnosztikus illuminátusoknak, akik jelenleg az amerikai katonai-ipari komplexumot irányítják, illuminátus források szerint.

Ennek a konfliktusnak egy másik látható jele a hatalmas és erőszakos Macron ellenes lázadás Franciaországban. Mivel a francia lakosság háromnegyede támogatja a Macron ellenes megmozdulásokat, biztosak lehetünk abban, hogy a csaló módon megválasztott elnök ellen irányuló nyomás csak növekedni fog különösen most, hogy Rothschild főnökei elveszítik hatalmukat.

Mindenesetre a franciák kísérlete a japán katonai titkok ellopására a japán miniszterelnök, Shinzo Abe fő támogatójának számító Mitsubishi Csoportot Taro Aso pénzügyminiszter ellen fordította, a Mitsubishit birtokló Iwasaki klán tagjai szerint.

Aso lánya Alexandre de Rothschildhoz ment feleségül, és Aso a japán vízjogokat a Veolia-nak próbálja eladni, amely a Rothschild vejhez kapcsolódik, a japán jobboldaliak szerint. Most, hogy a Mitsubishi és a nacionalisták is ellene fordultak, Aso egy halálra ítélt ember, a források szerint.

Továbbá a francia Rothschildok közvetlenül is részt vettek a 2011. március 11-i fukusimai nukleáris és szökőár tömeggyilkossági incidensben, a brit Rothschild család és japán jobboldali források szerint.

Egy másik halálra ítélt ember a Softbank elnök-vezérigazgatója, Masayoshi Son, ázsiai titkos társasági források szerint. Hogy pontosan miféle kifogást fognak használni ahhoz, hogy őt el lehessen távolítani, még nem tisztázott, de a japán választás elcsalásában való részvétele és a gyilkos szaúdi korona herceg (vagy pontosabban a bábmesterei) azt jelenti, hogy kifutott az időből.

Az ázsiai titkos társasági források azt állítják, hogy a nagy változások Japánban a jövő év májusa után fognak bekövetkezni, amikor az új császár hivatalosan is elfoglalja a trónt. A források azt mondják, hogy a császár különleges pecsétje szükséges ahhoz, hogy ezeket a változásokat hivatalosan előmozdítsák. Míg a források pontatlanok voltak azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi fog történni, világossá tették, hogy Ázsia már nem fogja magát hagyni, hogy mesterségesen megosszák a nyugati ármánykodások. Így könnyű kitalálni, hogy a koreai egyesítés után Tajvan békés és barátságos módon fog visszatérni Kínához. A japán és a kínai barátság szintén biztosan virágozni fog, a források szerint.

Az ázsiai titkos társasági források is teljes mértékben támogatták azt a nézetet, hogy a nyugati civilizáció olyan, mint egy gyönyörű nő, akit megfertőzött a szifilisz. A szifilisz természetesen a kazár maffiára utal. Ezért támogatják a folyamatban levő kampányt, hogy eltávolítsák ezt a fertőzést a nyugati politika testéből.

Az alábbi linken található 28 oldalas jelentés, amely Robert Mueller különleges tanácsadó és mások tevékenységét tárja fel, részletes példája azoknak a borzalmas bűncselekményeknek, amelyeket a kazár maffia próbál megúszni.

https://www.docdroid.net/eVAAjIq/doj-ig-memo-mueller

Ez a legutóbbi nyilvánosságra hozatal csak egy kis része a csatának, amely még mindig tombol az Egyesült Államokban és a nyugati világban. A csata továbbra is az Egyesült Államokban a legvadabb, miközben az FBI, az igazságügyi minisztérium, a CIA, a katonai-ipari komplexum, a politikai rendszer stb. megtisztítása van folyamatban.

Ezen a fronton a korábbi CIA és NSA főnök, Mike Hayden “agyvérzése” a katonai hírszerző közösség Trump ellenes erőinek elhallgatását szolgálhatja, és másokat is lemondásra ösztönözhet, Pentagon források szerint. Hayden volt az egyik ügynök, aki a fukusimai tömeggyilkosság mögött álló csoporthoz tartozott, japán katonai hírszerzési források szerint.

A Haydenhez hasonló sátánisták eltávolítása megkönnyíti az amerikai bírósági rendszer megtisztítását, ahogy felkészül a tömeges letartóztatások kezelésére, CIA források szerint. Ha valaki nem hiszi, hogy a letartóztatások már megkezdődtek, az nem kapcsolja össze a pontokat. Vessünk egy pillantást az alábbi linkre például, hogy megnézzük, hogy a bűnöző Clinton családot Arkansas államban hogy távolítják el.

https://www.coreysdigs.com/clinton-foundation/arkansas

Amint a politikai és igazságügyi rendszer megtisztul, a jó fiúk felkészülnek a “gyógyszer” ipar elleni hatalmas háborúra, állítják Pentagon források. Ezen a fronton “a nagy gyógyszergyártók elszenvedték az első csapást Daniel Best, gyógyszerár tanácsadó halálos megverésével, majd a Pfizer bejelentette, hogy 2019. januárjában megemelik az árakat,” – a források szerint. “Tehát arra számítunk, hogy Trump és a Kongresszus egy komplett kormányzati megközelítéssel megkezdi a gyógyszeripari kartell összezúzását.” Azt javasoljuk, hogy az Amerikai Orvosi Szövetségnél kezdjenek egy razziával, mielőtt még több bizonyítékot semmisítenek meg.

Emellett az Egyesült Államokon kívül az Interpolt is arra használják, hogy a kazárokat az egész világon eltávolítsák annak ellenére, hogy Alexander Prokopcsuk orosz tábornokot mégsem választották meg a nemzetközi szervezet vezetőjének, Pentagon források szerint. “Az újonnan megválasztott dél-koreai vezető Kim Jong-yang megrendeléseket fog kapni az amerikai hírszerzéstől és együtt fog működni Prokopcsuk alelnökkel,” – tették hozzá a források.

Továbbá az oroszok egy régóta esedékes lépést tettek a sikertelen náci állam Ukrajna ellen, miután három ukrán hadihajót foglaltak le a múlt hétvégén. Ez arra késztette az ukrán Petro “Porky” Porosenko elnököt, hogy hadiállapotot jelentsen be. Az egyik CIA forrás a következőket mondja Porkyról: “Elfogyott az ideje, ahogyan az izraeli Benjamin Netanjahu is kifutott az időből; mindketten háborús bűnösök, akiket így vagy úgy bíróság elé állítanak.

Ahogy a kazár maffia eltávolítása a világhatalomból folytatódik, várhatóan olyan dominók is eldőlnek, mint Netanjahu, Macron, Porosenko és Aso, és végül a Rothschild bábmestereik is az igazságszolgáltatás elé kerülnek. A bizalmi üzletük eladása túl kevés és túl késő a bűnöző család számára.

A végén az egész világ meg fogja tudni, hogy milyen intim módon vettek részt a 2. Világháborúban, a holokausztban és sok más borzalmas emberiség elleni bűncselekményben.

Benjamin Fulford cikkét, az Új Világtudat fordította le