A repülőgép szárnyán próbált Nigériából Európába jutni. Videó! 

Döbbenetes látványnak voltak szemtanúi azok az utasok, akik a nigériai Lagosból indultak útnak repülővel, miután egy önjelölt migráns felmászott a felszállásra készülő repülő szárnyára,- adja hírül a 888.hu.

Nemcsak a saját, hanem a repülőn tartózkodók életét is veszélybe sodorta az az illegális migráns, aki az utolsó pillanatban mászott fel egy felszállni készülő személyszállító repülőgép szárnyára Lagosban.

Az incidenst videóra vette az egyik utas, ebből kiderül, hogy a már bekapcsolt hajtómű külső borításába kapaszkodva húzta fel magát a gép szárnyára, majd onnan tovább mászott. Szakértők szerint kész csoda, hogy nem szívta be egyből a hajtómű.

A légitársaság közlése szerint miután a kapitány észlelte a potyautast, higgadtan leállította a repülő motorját és megvárta, amíg a reptéri rendőrség kiérkezik.

Ugyanakkor hozzátették, az utasok közül sokan pánikrohamot kaptak és arra kérték a légiutaskísérőket, hogy azonnal engedjék őket kiszállni a repülőből. A gépben szerencsére semmi kár nem keletkezett, jelentős késéssel, de végül fel tudott szállni.