A rákkal kapcsolatban egy politikai és pénzügyi játszma zajlik a világban: ezért nincs hivatalosan gyógymódja

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

rakipar-1-585x390.jpg

Minden betegségnek van egy célja. Célt szolgál, ami sokszor személyes, máskor pedig globális. A rák valójában egy globális iparággá nőtte ki magát az egészségügyben. Nagyon sok embert betegített már meg az évszázadok alatt, különösen az elmúlt 150 évben.

Nem csak arról van szó, hogy hivatalosan nincs a rákra gyógymód, hanem arról is, hogy kifejezetten szeretik kutatni, keresni ezeket a gyógymódokat. Nem is csak a pénzről és a politikáról van szó.

A betegségek kutatása bár hihetetlen pénzeket emészt fel, így nyílt színen lehet sikkasztani és felélni az emberek adóforrásait, azt a hamis üzenetet küldi a világ felé, hogy foglalkoznak a rákkal. Hogy keresik a gyógymódot, hogy fontos nekik.

Valójában pedig a háttérben egyszerűen félretolják a természetes megoldásokat és sikerrel kecsegtető alternatív kezeléseket.

Hogy miért?

Mert ezekben nem látnak pénzt, mivel ezek gyakran természetes összetevők, melyeket nem lehet szabadalom alá vonni, emiatt pedig nem lehet drága gyógyszert csinálni belőlük. Éppen ezért veszélyt jelentenek az onkológia iparának éves profitjára…

Képzeljük csak el egy pillanatra, hogy mi történne, ha megtörténne a nagy bejelentés:

A rák gyógyítható, méghozzá filléres összetevőkből, amik a természetben is megtalálhatók, hozzáférhetők? (lásd kannabisz és egyebek)

A gyógyszeripar rákra specializálódott része összeomlana.

Az onkológiában használt eszközöket gyártó vállalatok idővel csődöt jelentenének, az onkológusok és radiológusok át kellene, hogy képezzék magukat, a kemoterápiát gyártó gyógyszervállalatok pedig szintén likviditási gondokkal küzdenének.

A rákipar sötétségben tartja a világ jelentős részét, miközben orvosok, onkológusok gazdagodnak meg azon, hogy embereket küldenek a biztos halálba a rendkívül mérgező sugarazással és kemoterápiával.

Mosolyogva, tiszta lelkiismerettel ajánlják ezeket a kezeléseket, mint életmentő utolsó lehetőség, holott 10-ből 9 megkérdezett orvos nem vetné alá magát, vagy bármely családtagját, és ez igencsak sokatmondó…

Trükköznek a statisztikákkal, a túlélési arányokkal, hamis rákdiagnózisokat “kreálnak”, hogy ezekkel is növeljék a túlélési rátát “papíron”.

Mindent elkövetnek azért, hogy a rákipar profitját biztosító majd 50 éves, elavult kémiai mérgezéssel felérő kemót népszerűsítsék.

Ennek csak akkor és úgy lehet majd véget vetni, ha az emberek között szép lassan elterjed a teljes tudatosság, és a megfelelő egészségkultúra.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel