A piramisokkal kapcsolatos legnagyobb felfedezést tették meg: valójában ezek nem is piramisok…

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Az összes piramis összefügg! Kapcsolat az ősi civilizációk és az építészeti technológia,a tudás között? Egyetlen kozmikus tudást “örököltek”?

A Dél-Amerikában talált piramisok kőzetanyaga, felépítése egyezik a gízai Nagy piramiséval?!

A piramisok már az idők kezdete óta foglalkoztatják az emberiséget, különösképpen a régészeket, építészeket. Bizonyos értelemben ugyanis építészeti rejtélynek számítanak még most is.

Senki sem tudj magyarázattal szolgálni ugyanis arra, hogy valójában hogyan keletkezhettek…

A piramis a világ közepe… Szinte minden alap tudásunk benne van, amit a matematikáról, fizikáról és csillagászatról tudunk.

A méter, a Pí értéke, az Aranymetszés (csillagászatban, művészetekben is megjelenik, anélkül, hogy tudnánk róla). Rengeteg mérőrúd került elő az ásatások során, amiknek rendre ugyan akkora volt a méretük 0,5236m.

Vannak, akik szerint ez volt az etalon méret az építkezéskor, melynek a könyök nevet adták.

Játsszunk egy kicsit ezen logika mentén, mielőtt rátérünk arra a megdöbbentő felfedezésre, amit a kutatók és a piramis-szakértők találtak az elmúlt években…

A piramisok az egész világon hasonló technológiával épülhettek fel, ennek ellenére ma sincs konszenzus róla, hogy kik, hogyan, pontosan milyen módon érték el, hogy ezeket a monumentális építményeket létrehozzák, melyek sokkal régebbiek is, mint azt a jelenlegi történelemtudomány állítja róluk.

Az egyiptomi piramisokról például azt szokták mondani, hogy alig 3-4 ezer évesek.

Valójában akár 10-12.000 évesek is lehetnek, akárcsak az egyiptomi szfinx, melyen víz okozta erózió nyomai találhatók. Víz pedig nem volt a térségben minimum 10 ezer éves távlatban…

Ha rajzolunk egy egység sugarú kört a kerületének hossza megegyezik a Pí értékével azaz, 3,1416.Ha ezt a hosszt elosztjuk 6-tal akkor az eredmény 0,5236. Érdekes. Nem véletlen semmi sem. De haladjunk tovább!

A Pí és az Aranymetszet négyzetét kivonjuk egymásból megkapjuk az egységnyi könyök méretet azaz 0,5236.

Képzeletben vagy térképen a Húsvét szigetek és a Gízai Nagy Piramis között egy 40.000 Km-es gyűrű darabja. Ennek a gyűrűnek egy kb 100km szélességgel

Érdekes és megmagyarázhatatlan tény, hogy a Nagy piramis 0,0,5 fokos pontossággal mutatja az északi irányt. Ilyen pontosságot még ma sem vagyunk képesek megcsinálni pontos mérőműszerekkel, modern eszközökkel.

Az egyiptomi piramisok építői pedig erre voltak képesek közel tízezer évvel ezelőtt…

Arra jöttek rá a kutatók, hogy a piramisok világszerte nem csak hasonló módon épültek fel, de hasonló funkciójuk is lehet.

Nem véletlen, hogy a stílusbeli eltérések ellenére nagyjából mind ugyanúgy néz ki.

Azt is kévésné tudják, hogy a legtöbb piramis, így a gízai Nagy piramis sem 4 oldalú, hanem 8.

Évente csak kétszer látható ez a jelenség, pont ekkor ebben az időpontban, a napéjegyenlőségkor.

Vannak olyan magyarázatok, hogy építési hiba, vagy olyan is napvilágot látott, hogy a külső takarófelület régen eltakarta ezt a hibát.

Azonban én és még páran úgy hisszük, hogy erről szó sincs. Ez a kis “hiba” jelezte és még a mai napig jelzi a napéjegyenlőség idejét, ami mindösszesen pár másodpercig látható.

Ráadásul ehhez hasonló anomáliákat Dél-Amerika szerte is találtak más piramisoknál, de Peruban is azt találták, hogy a kőzetanyag, amiből a piramisok épültek, ugyanolyanok voltak a mikroszkopikus felvételek alatt, mint az egyiptomiak…

Véletlenek?

Aligha…

A múltunkban minden mindennel összefügg, ezt ne feledjük!

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel