A Pentagon és az USA kormánya beismerte: TÉNYLEG volt ufó-kutatási programja, hatalmas pénzeket költöttek titokban rá

Christopher Sherwood a New York Post című lapnak küldött közleményében erősítette meg, hogy az amerikai kormányzatnak valóban volt titkosított UFO-programja vagy ahogyan fogalmazott:

„azonosítatlan légi jelenségek” vizsgálatait célzó programja.

Itt a nagy beismerés, amire mindenki várt?

Korábban a Pentagon egyes emberi is megerősítették, most viszont egy még hivatalosabb álláspont is közlésre került azzal a titkos ufó programmal kapcsolatban, amit a Pentagon indított és pénzelt hosszú éveken át.

A költségvetésből ráadásul egy jelentős részt áldoztak arra, hogy a program fusson és eredményeket mutasson fel.

Ezzel az USA kormányzata nyíltan beismerést tett amellett, hogy komolyan vették az ufó kérdést, és a kormányzati szervek hisznek az idegenek létezésében.

Sőt, talán tudhatnak is valamit, ez szinte nyilvánvaló, ahogyan az is, hogy nem kötnek mindent a közvélemény orra alá…

A programot 2012-be ugyan lezárták, de a szóvivő szerint a minisztérium változatlanul vizsgálódik, ha azonosítatlan tárgyakról vagy idegen űrjárművekről érkezik bejelentés.

„A védelmi minisztérium mindig aggodalmasan megvizsgál minden, a környezetünkben észlelt ismeretlen repülőgépet, továbbá beazonosít minden idegen tárgyat, amely fenyegetést jelenthet hazánkra”

– fogalmazott közleményében a szóvivő.

Ennek célja az Egyesült Államok védelme, valamint az Egyesült Államok ellenfeleitől érkező esetleges támadások elhárítása.

A New York Post megszólaltatta Nick Pope angol írót-újságírót, aki korábban az Egyesült Királyság védelmi minisztériumának munkatársa volt, és többször foglalkozott a brit kormányzati UFO-kutatásokkal. Pope szerint a Pentagon közleménye „bombaként ható beismerés”.

Emlékeztetett arra, hogy az amerikai minisztérium korábbi közleményei csupán homályosan, kétértelműen fogalmaztak, és azt engedték sejtetni, hogy amit a közvélemény UFO-kutatásként emlegetett, az nem volt más, mint egyszerűen az új típusú repülőgépek, rakéták, drónok miatti aggodalomból eredő kutatás.

John Greenewald Los Angeles-i producer, aki honlapot működtet ufókkal foglalkozó, de már nem titkosított kormányzati dokumentumok nyilvánosságra hozatalára, ugyancsak meglepőnek és példátlanul őszintének minősítette a Pentagon közlését.

Ugyanakkor reményét is kifejezte, hogy a minisztérium további részleteket hoz nyilvánosságra a kutatásokról.

A Pentagon UFO-kutató programjáról a nyilvánosság előtt először 2017-ben esett szó, amikor maga a Pentagon hozott nyilvánosságra egy 33 másodperces videót, amelyen az amerikai légierő két vadászgépe egy beazonosítatlan tárgyat vett üldözőbe a kaliforniai San Diego partjainál, még 2004-ben.

Harry Reid, Nevada akkori demokrata párti szenátora a The New York Times című lapnak elismerte, hogy ő szorgalmazta a Pentagon-program évi 22 millió dolláros kongresszusi támogatásának megszavazását.

Most az egész világ azt kérdezi: mi fog következni?

Az ugyanis nyilvánvaló, hogy valami megindult…

Elkezdték lassan csepegtetni az idegenekről, ufókról szóló információkat.

Sokak szerint azért, mert fel akarják készíteni az emberiséget egy sokkal nagyobb bejelentésre, és mindent ebbe az irányba kezdtek el hangolni.

A NASA is folyamatosan azt pedzegeti, hogy hamarosan idegen életformákra bukkanhatunk, mintha csak sugallni akarnák előre azt, amit majd bejelentenek…