A negatív gondolatok és érzések nem csak a saját testünkre vannak HATÁSSAL, hanem a körülöttünk lévő más élőlényekre is! Kísérletben bizonyították!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Gondolj bele, hogy mit művelhet másokkal, vagy a TE testeddel! Ezért nem mindegy, mit gondolsz, mit érzel vagy mondasz ki!

A negatív töltetű érzelmek hatással vannak mindenre a környezetükben. Még a saját testünkre is.

Ezt többen megkísérelték az elmúlt évtizedekben bebizonyítani, most végre egyre több olyan dokumentál eset van, ami valós bizonyítéka lehet ennek a kapcsolatban.

erzelmek-es-gondolatok-ereje-585x390.jpg

Ez pedig azt jelenti, hogy az elme valóban rendelkezik bizonyos erővel a test és a tárgyak felett.

A negatív érzelmek ugyanis valódi pusztító erővel rendelkeznek… roncsolást képesek véghezvinni bármilyen “élőben”.

Ennek biológiai alapjai már egy ideje ismertek, de nem telejen tisztázottak.

A testünk különböző vegyi anyagokat bocsát ki, amikor megtapasztaljuk a különböző dolgokat, melyek boldoggá tesznek bennünket, és minden vegyi anyag azon dolgozik, hogy egy más környezetet hozzon létre a testünkben.

Például ha az agy szerotonint, dopamint vagy oxitocint szabadít fel, akkor jól és boldognak fogod érezni magad.

Ezzel ellentétesen, ha a szervezeted kortizolt szabadít fel, miközben stressz ér, egy teljesen más érzéssel jár, ami túlélő módba kapcsolja a testedet.

Az érzelmeink és a tapasztalataink alapvetően energiák, és testünk sejtmemóriájában tárolhatók.

Nem véletlen, hogy egyes emberek jól dokumentált esetekben az életük során érezték, hogy az érzelmek nyomot vagy fájdalmat hagytak a testük bizonyos területein…

Több kísérletben bizonyították azt, hogy az emberi szervezet saját magát is képes károsítani, és hogy a negatív gondolatok kárt tesznek más élő szövetekben is.

Egy kísérlet során például almát, és növényeket vontak be egy teszt alá, amely arról szólt, hogy negatív gondolatokat, érzelmeket továbbítottak feléjük.

Az almák azon része hamarabb megrohadt, amit negatív hatásoknak tettek ki, a növényeknek pedig azon része pusztult el, vagy kevésbé fejlődött, amihez folyamatosan negatívan álltak hozzá, és trágár jelzőkkel illették…

A szakemberek emellett azt javasolják, hogyha megbetegszünk, vagy sok feszültséget és fájdalmat érzünk, sokszor a testünk kér bennünket, hogy figyeljünk magunkra, és találjuk meg a békét újra önmagunkkal és a környezetünkkel.

Ez mind tanulási és egy növekedési folyamat, melyet nem kell elítélnünk, sem félnünk tőle.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel