A NASA egy 2 tonnás kinetikus rakétát ejtett a Holdra – Vajon mit pusztítottak el?

unnamed file 61

Lehetséges, hogy a NASA azért “bombázta” a Holdat, hogy egy idegen bázist pusztítsanak el? A válasz sokak szerint: igen! – állítja az Új Világtudat portál

Egy sor fénykép és állítólagos jelentés szerint idegen szerkezetek vannak a Hold felszínén, és a NASA egy 2 tonnás kinetikus fegyvert indított, hogy elpusztítsa az egyiket annak ellenére, hogy ezt a nemzetközi szerződések egyértelműen tiltják.

A legnagyobb titkolózás az UFO-k és az idegen élet létezését övezi, melyet a kormányok és az űrügynökségek szándékosan megpróbálnak elhallgatni és nevetségessé tenni. Miközben a Földön és az űrben rengeteg videó készült UFO-król, az elmúlt években egyre nagyobb figyelem övezi égi kísérőnket, a Holdat. Tény, hogy folyamatosan nő azoknak a száma, akik úgy vélik, hogy a kormányoknak szerte a világon tudomásuk van a Hold felszínén található idegen bázisokról, ami egy széles körben elfogadott nézetté vált az ufológusok és hívők körében az elmúlt évtizedben.

Az egyik legérdekesebb dolog, ami a Holddal kapcsolatban történt az utóbbi időben “tipikus” eltussolásnak nevezhető. Ez volt a NASA LCROSS küldetése, melynek során szó szerint a Hold felszínét bombázták, állítólagosan “tudományos” céllal. (1)

Annak ellenére, hogy ez szigorúan tilos, a NASA egy Centaur rakétát használt kinetikus fegyverként, ami végül becsapódott a Holdba.

A becsapódásról készült felvételen az 53-ik másodpercben látható a robbanás pillanata, ami egy hirtelen fényvillanás a kép közepén.

Az elmúlt néhány évtizedben számos rendkívül fontos egyezmény született, melyek jelentős hatást gyakoroltak a katonai űrpolitikára, és a “The Paths Of Heaven: The Evolution Of Airpower Theory” című könyv (2) szerint a következő szerződéseket érdemes megemlíteni:

1. Az Outer Space Treaty (OST – Világűr egyezmény) 1967-ig nyúlik vissza, amely egyértelműen kimondja, hogy a nemzetközi jog alkalmazandó a légkörön TÚL. Az 1967-es megállapodás újra hangsúlyozta a fennálló nemzetközi törvényeket és új világűrrel kapcsolatos törvényeket kezdeményezett: Szabad hozzáférést az űrhöz és az égitestekhez békés szándékkal, az űr és az égitestek nemzetek általi kisajátításának tilalmát, és bármilyen tömegpusztító fegyver telepítésének megtiltását az űrbe vagy az égitestekre.

2. Az 1972-es Ellenrakéta (ABM) Szerződés (melyet az Egyesült Államok és a Szovjetunió között írtak alá) betiltotta az űr alapú ABM-ek fejlesztését, tesztelését és alkalmazását.

3. A Regisztrációs Egyezmény (1974) előírja a feleknek, hogy nyilvántartást vezessenek az űrbe indított objektumokról, és hogy jelentést tegyenek az ENSZ-nek ezeknek az objektumoknak a keringési paramétereiről és általános feladatáról.

4. És ami a legfontosabb, az 1980-ban aláírt Környezetmódosítási Egyezmény, amely megtiltja a környezetmódosítás ellenséges célból történő használatát.

Eltekintve a fent említett szerződésektől, 1977-ben egyezményt kötöttek a környezetmódosítási technikák katonai vagy bármely más ellenséges módon való használatának tilalmáról, amely számos tilalmat határoz meg a világűr és az égitestek tekintetében.

A fent említett tények ellenére a NASA módosította a Hold felszínét, miután elindította a 2 tonnás kinetikus fegyvert, melynek becsapódása egy 20 méteres krátert, és 160 méter átmérőjű anyagkilökődést okozott.

Hivatalosan” az LCROSS küldetés fő célja az volt, hogy megvizsgálják a vízjég jelenlétét egy állandóan árnyékos kráterben, a Hold sarki régiójában. A misszió a Lunar Reconnaissance Orbiter-rel (LRO) indult együtt 2009. június 18-án, részeként a Lunar Precursor Robotic Program-nak, az első amerikai küldetésnek a Holdra több mint tíz év után.

De miért szegtek meg számos nemzetközi törvényt, és mentek szembe a saját szabványaikkal hirtelen? Nos, sokak szerint a valódi cél a 2009-es LCROSS “Hold bombázás” mögött sokkal rejtélyesebb, mint amit a NASA-nál bárki hajlandó lenne elfogadni.

Számos ufológus – és állítólagos fénykép szerint, melyek “idegen” szerkezeteket mutatnak a Hold felszínén – a NASA LCROSS küldetésének sokkal inkább katonai, semmint tudományos célja volt. Sokan úgy vélik, hogy a 2 tonnás kinetikus fegyvernek, amely a Hold déli pólusán robbant fel, egy ott található “idegen bázis” volt a célpontja.

Az alábbi NASA fotó a küldetés során készült az űrhivatal irányító csapatának tagjairól. Az asztalon fekvő fényképen egy négyszögletű struktúra látható. (3)

Ez a “lebombázott” holdbázis talán megmagyarázza, hogy miért nem voltunk ott az elmúlt években, és hogy miért kellett kerülnünk a Holdat annyira? Tudjuk, hogy ez a hely tele van ásványi anyagokkal, hogy van ott víz, de valóban szükséges volt “bombázni“, hogy ezt kiderítsék?

Azonban annak ellenére, hogy számos jelentés és titokzatos kép létezik, melyek szerint állítólag struktúrák vannak a Holdon, szinte lehetetlen bizonyítani (vagy megcáfolni) létezésüket és a mögöttük rejlő igazságot, amíg talán egy napon vissza nem térünk oda. A Holdra való visszatérés azonban nem garancia arra, hogy nyilvánosságra hozzák, van-e idegen jelenlét vagy sem.

Komoly rejtély, hogy miért döntött úgy a NASA, hogy megszegik a nemzetközi törvényeket, és állításuk szerint tudományos céllal “bombázzák” a Holdat.

Forrás: Új Világtudat

(1) – https://hu.wikipedia.org/wiki/LCROSS
(2) – http://www.au.af.mil/au/aupress/digital/
(3) – http://www.nasa.gov/mission_pages/L

Ancient Code