A NASA a földönkívüli élet bejelentésének küszöbén áll: “csak egy lépésre vannak attól, hogy bejelentsék, amit 60 évig titkoltak”

a nasa a földönkivüli elet bejelentesenek küszöben all “csak egy lepesre vannak attol hogy bejelentsek amit 60
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Bizonyos belsős emberek, egyes tudományos körök azt rebesgetik, hogy mérföldkő előtt áll az emberiség. A NASA fogja bejelenteni, és bevezetni az emberiséget az új korszakba.

A NASA valami olyasmire derített fényt, ami mindent megváltoztathat.

Már régóta járja az a hír, miszerint az amerikai űrügynökség tudhat valamit a földönkívüliekről, azok létezéséről, és már elég konkrét bizonyítékuk gyűlhetett össze azzal kapcsolatban, hogy értelmes lényektől hemzseghetnek a galaxisok, és a mi galaxisunk is.

Az elmúlt 40 évben komoly kutatási eredmények láttak napvilágot, és a korábbi dogma is megdőlt, miszerint az űr üres és kietlen.

Ma ott tartunk, hogy a NASA már azt pedzegeti, hogy a saját Naprendszerünkben is lehet élet, az Európa nevű holdon, de akár a Marson sem kizárt, hogy a talaj alatt egy zárt ökoszisztéma létezzen, ami megmagyarázná a marsi légkörben mért biológiai eredetű metán jelenlétét.

Ráadásul ezzel egy időben bizonyos belsős emberek, egyes tudományos körök azt rebesgetik, hogy mérföldkő előtt áll az emberiség.

A NASA pontosabban egy nagy horderejű esemény keretében fog az elkövetkező hónapokban, vagy években bejelenteni valamit.

Valamit, ami az egész fajunk mibenlétét megváltoztatja, és más szintre emeli a kozmoszhoz való viszonyunkat is.

Minden jel arra utal, hogy közel van a NASA egy áttöréshez, amiről nem beszélnek nyíltan.

Ez pedig a földönkívüli élet jelenlétének teljes megerősítése.  A belső körök információi alapján arra is bizonyítékokat fognak bemutatni, hogy az ősi múltban egy nem emberi civilizáció látogatta meg a bolygónkat.

“Régészeti leleteket, kormeghatározási adatokat, maradványokat fognak bemutatni. A NASA régóta tervezi ezt, de minden külső tényezőt és kétséget ki akartak és akarnak azelőtt zárni, mielőtt ezt bejelentik. Ha ugyanis ez megtörténik, akkor a világ vallásai azonnal hitéleti válsággal néznek szemben, és megroppan a társadalom…”

Második körben azt is be fogják bizonyítani, hogy több rádiójelet is fogtak már a világűrből, és ezen jelek egy része értelmes jel, azaz minden feltételezés megalapozott ahhoz, hogy ezeket értelmes lények adásainak higgyük.

Sőt, egyes feltételezések szerint az Androméda-galaxisban nem véletlenül kezdett el hatalmas finanszírozással kutakodni a NASA és a SETI.

Valójában tudhatják ugyanis, hogy mit és hol keresnek…

Senki sem tud pontos időpontot.

Sőt, egyesek abban sem biztosak, hogy valóban meglépi a NASA azt, hogy rázúdítja ezen információkat a világra.

Azonban abban majdnem mindenki egyetért, hogy a NASA háza táján a kétezres évek óta változás állt be, és elkezdték lassan csepegtetni az információkat a földönkívüli életről.

Lassan hozzászoktatni az emberiséget a valósághoz, amiről eddig mélyen hallgattak…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel