A nácik és az űrlények

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Valóban lehetséges, hogy a náci tudósok és idegen lények együttesen hozták létre a világot megváltoztató technológiát?

A 2. Világháború utolsó hónapjaiban kezdődött, amikor a Harmadik Birodalom kétségbeesetten küzdött a túlélésért. Egy utolsó erőfeszítésként, hogy megfordítsák az események folyását, a náci tudósok olyan kísérleti repülőgépeket és fegyverzeteket állítanak elő, amelyek annyira fejlettek, hogy ellentmondanak minden józan magyarázatnak.

A tengelyhatalmak és a szövetségesek közötti technológiai fölényért vívott harc ekkor rendkívül intenzív, és az amerikai válasz a németek technikai fenyegetésére nyomasztó.

Az atombomba teljesen új szintre emeli a fegyverkezési versenyt, ám ezúttal az ellenség az újonnan megjelenő szuperhatalom, maga a Szovjetunió.

Amerika eltökéltsége, hogy feltárja a szovjet atom titkokat, amelyek közvetlenül okozzák a leghíresebb közeli találkozást, a Roswell incidenst, és a vörös fenyegetéstől való félelem egy teljesen új kulturális jelenséget teremt, a repülő csészealjak történetét.

A hidegháború csúcspontján az USA-t elkapja az UFO láz, ami nem csupán a hiperaktív képzelet eredménye. A teljes titoktartás feltételei között az amerikai tudósok és mérnökök olyan fejlett repülőgépeket és rakétákat gyártanak, amit csak sci-fi tudománynak lehet nevezni.

Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel