A muszlim férfiak szabad vadászterületévé vált Európa és az itteni nők

Veszélyben vannak az európai nők jogai a Migrációkutató Intézet legújabb tanulmánya szerint. A jelentés felhívja a figyelmet a saría törvényekre szocializálódott bevándorló tömegek által jelentett fenyegetésre, melyek elsősorban a nőket érintik. A negatív diszkrimináció pedig csak a jéghegy csúcsát jelenti, ha a nem muzulmán nőkre vonatkozó veszélyeket nézzük.

A nyugati befogadó országok egyre élesebben szembesülnek azzal a jelenséggel, hogy bevándorlóik a saríát, az iszlám jogot tekintik magukra vonatkozóan kötelezőnek.

Ezek a vallási/jogi követelmények azonban alkalmakként az európai fogalmak szerint bűncselekmények.

Fokozza a problémát, hogy a befogadó országok hatóságai bizonyos jogkonfliktusokban a saría törvényknek adnak helyt, a hatályos állami szabályozással szemben, egyszerűbben fogalmazva pozitív diszkriminációban részesítik azon bűnelkövetőket, akik vallási törvényekre hivatkoznak bizonyos bűncselekmények elkövetésekor.

A nők jogai úgy tűnik az emberi jogok keresztes lovagjainak szemében másodlagossá váltak.

Többnejűség, a liberál-demokráciák kedvence

Megjöttek. Fotó: Domenic Aquilina/MTI/EPA

A muszlim fiatal férfiaknak egyfajta szabad vadászterületévé vált Európa és a benne élő nők, és nem minden férfi mondott le a vallási szabályok szerint nekik járó többnejűségről.

Míg elvben minden európai ország jogrendszerében csak a monogám házasság létezik, addig a valóság az, hogy az Egyesült Királyságban már 20.000 poligám házasságot kötöttek, Franciaország pedig már 2006-ra elérte ezt a számot, a hatóságok azonban nem tesznek gyakorlatilag semmit ez ellen a liberális politikai korrektség terrorja miatt.

Amellett, hogy a poligámia intézménye minden európai jogrendszerrel ellentétes és mély érzelmi károkat okozhat a nem erre szocializálódott keresztény/ nem muszlim nőkben, kiváló táptalajt szolgáltat a nyitott társadalom híveinek a hagyományos házasság- és családmodell teljes leépítéséhez, így hozzájárulva Soros-elit által megálmodott nyílt társadalomhoz.

Emberkereskedelem, pedofília

Az illegális migráció bázisterületét jelentő Közel-Keleten és Afrika nagyobb részén évezredes hagyománya van a gyermekházasságoknak, ami természetesen azt is jelenti, hogy a fiatalkorú lányokkal az idő előtti szexuális kapcsolat természetes.

Ez egy újabb olyan Saría által engedélyezett jog, amely az Európai törvények szerint nem hogy illegális, de igen súlyos bűncselekményt, pedofíliát valósít meg, mégis szemet hunynak felette a haladó nyugati országok hatóságai. Ilyen felvilágosult elveket vall Németország is, ahol a belügyminisztérium adatai szerint 2016 júliusában 1475 házas gyermeket regisztráltak, ebből ráadásul ebből 361 fő a 14-ik életévét sem töltötte be. A Zeit című német lap információi szerint, a házas gyermekek 80 százaléka lány volt.

A lányok férjhez adása a szó szoros értelmében egy adás-vételi ügyletet, ahol a lány apja a másik családfő által nyújtott valamilyen ellenszolgáltatás (pénz, szívesség, stb.) fejében eladja lányát. A lány az új családjában teljesen kiszolgáltatott helyzetbe kerül, jogait az határozza meg, hogy férje mit enged meg neki. Ez a gyakorlat saját fogalmaink szerint kimeríti az emberkereskedelem fogalmát, sőt annak minősített esetét valósítja meg. A Saría szerint viszont megengedett.

A szervezett tömegmigráció 2015-ös megjelenésével fellendült a gyermekkereskedelem piaca. A keresletet az olyan menekültek hajtották fel, akiknek a kedvezőbb menekültstátusz elbírálása érdekében szükségük volt egy kiskorúra, akinek köszönhetően enyhébb feltételeket kellett teljesíteniük, adott esetben jobb szociális támogatásokat vehettek igénybe. Sok ilyen célra vásárolt gyermek most bűnbandákhoz verődve próbál megélhetést találni, miután „szüleiknek” már nincs szükségük rájuk.

Árjegyzék 

Kinek hol a helye. Fotó: Holger Hollemann/MTI/EPA

A Migrációkutató Intézet kiderítette, az Iszlám Állam kiadott egy hatósági árjegyzéket a keresztény és jazidi nők forgalmi áráról. Ezen a listán tételesen feltüntették, hogy kortól függően mennyit ér egy nő.

A papír szerint egy kislány, 1-9 éves 160 amerikai dollárt ér, míg egy 40 és 50 közötti nő már 40 dollárért is megvásárolható volt.

Mahmoud HadzsiSzalih, Iraki Kurdisztán a „mártírok sorsáért felelős minisztere” szerint 3000 keresztény és jazidi nőt rabolhatott el rabszolgának az Iszlám Állam és közülük 1500 lett öngyilkos. A rabszolgának elhurcolt nők, lányok, anyák megpróbáltatásai ezzel nem érnek véget. Sokan ugyanis teherbe esnek az erőszakolások miatt. A magukat a hit szent harcosainak tartó IÁ milicisták azonban nem vállalhatnak fel egy hitetlentől született gyereket, ezért kényszerabortuszt alkalmaznak, külföldről szerzett orvosokkal.

A “jogvédők” sértik az európai nők jogait

A Migrációkutató végkövetkeztetése az, hogy ideje lenne átgondolniuk az emberi jogok védelmére hivatkozó brüsszeli politikusoknak, hogy kiknek a jogait szeretnék védeni. Most  úgy néz ki, hogy olyan néptömegeket kívánnak betelepíteni Európába a jogvédők, akik minden önrendelkezését meg szeretnék szüntetni az európai nőknek.

Forrás: Migrációkutató Intézet / Kiemelt kép: 888.hu/AFP