A Mikulás hazájában elmarad a karácsony egy létfontosságú dolog hiánya miatt

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A Mikulás hazájában programokat is le kellett mondani miatta.

Az ünnepek közeledtével sokaknak feltűnik, hogy a karácsonyból mára üzlet lett, ez pedig a Mikulás hazájában, Lappföldön hatványozottan így van – írja a Metro.

A Finnországban található Lappföldön a karácsonyi időszak az év legjobban várt időszaka. Ekkor a régió valósággal megőrül, rengeteg az ember, fellendül a kereskedelem, a turizmus, a vendéglátás. Az ünnepi hangulatkeltés már novemberben elkezdődik. A szezonra már így is rengetegen érkeztek, de sok mindenkinek csalódnia kellett.

A legnagyobb lapp városban, Rovaniemiben ilyenkor már hihetetlen havas karácsonyi mesevilág szokott uralkodni, most azonban semmi ilyennek nincs jelen, ugyanis nincs hó. Ráadásul ez az elkövetkező 2-3 hétben is így maradhat, az előrejelzések szerint lehet, hogy december közepéig nem fog esni a régióban.

BEST QUALITY AVAILABLE Undated CCTV screengrab taken from the feed of Rovaniemi. Families hoping for a picture-perfect visit to Lapland were left wondering if their holidays would be spoiled as webcam images from the region showed barely any patches of white around a week before the winter season begins. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Wednesday November 21, 2018. There is little chance for snow in Rovaniemi in the next 10 days except perhaps on Sunday, according to the Finnish Meteorological Institute, although temperatures will be below freezing. See PA story WEATHER Cold Lapland. Photo credit should read: Rovaniemi/PA Wire NOTE TO EDITORS: This handout photo may only be used in for editorial reporting purposes for the contemporaneous illustration of events, things or the people in the image or facts mentioned in the caption. Reuse of the picture may require further permission from the copyright holder.

Emiatt a szervezők rengeteg előre meghirdetett programot lemondtak, mivel azok nem működnének hó nélkül. A legkézenfekvőbb példa a szánkózás. Akárhogy is, úgy látszik, hogy az időjárás miatt Lappföldön hivatalosan is elmarad a hosszú hetekig tartó karácsonyi őrület.

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel