A migránsokat, magukat kereszténynek hazudni tanítják a Soros-civilek, hogy kijátszhassák a törvényeket

Színészkedni tanítjuk őket, ez az egész csak színjátszás, színház – arról mesélt az Advocates Abroad nevű civilszervezet vezetője, hogyan tanítják hazugságra a bevándorlókat a görög határnál. Megmutatják nekik, hogy játsszák ki az Európai Menekültügyi Hivatal munkatársait, miket hazudjanak, de még imádkozás imitálására is.

„A menekültügyi hatóságok hülyék, csak azt tudják, ami a papíron le van nekik írva, hogy milyen tulajdonságai vannak egy traumát átélt menekültnek, mi pedig megtanítjuk nekik, hogyan játsszák el ezeket” – mondta Ariel Ricker.

A felvételt egy kanadai stáb készítette. Egy munkatársuk beépült a szervezetbe és 15 napot töltött el a csoport vezetőjével. Ariel Rickerrel titokban rögzítették a felvételeket, így sikerült a szervezetet lebuktatniuk. Azt is megtudták, hogy csak tavaly 15 ezer migránst képeztek ki.

A migránsoknak történeteket találnak ki, ezeket betanítják nekik, majd többször visszamondatják, eljátszatják velük, hogy például miként támadták meg őket egy keresztény templomból kijövet.

Nem ők az első civil szervezet, akikről kiderült, hogy titokban migránsokat segítenek Európába jutni. 2015-ben, amikor Magyarországot is elárasztották a bevándorlók a Soros György által finanszírozott Nyílt Társadalom Alapítványról derült ki, hogy útikönyveket osztogattak.

Az Advocates Abroad politikai támadásnak minősítette a kiszivárgott felvételt.

A Fidesz kommunikációs igazgatója felháborítónak és megdöbbentőnek nevezte az újabb bizonyítékot. Hidvéghi Balázs szerint ebből a videóból is kiderült, hogy a Soros-szervezetek a törvények megkerülésére buzdítják a migránsokat.

„Ez ellen a legszigorúbban fel kell lépni. Látható, hogy nem csak az Európai Parlamentben való lobbitevékenységgel dolgozik a Soros-hálózat, nem csak a finanszírozásban aktívak – a migráció tekintetében akár a migránskártyára gondolunk, akár más eszközökre – hanem ilyen gátlástalan eszközöktől sem riadnak vissza.

Ezért kellett megvédeni Magyarországot, ezért kell a nyilvánosság, ezért kellett a határt védő kerítés, ezért volt szükség a Stop Soros törvénycsomagra” – mondta Hidvéghi Balázs

A kommunikációs igazgató hangsúlyozta: leginkább arra lenne szükség, hogy jövő tavasszal Brüsszelben másfajta politika kapjon támogatást és többséget, ami elutasítja ezt a gátlástalan bevándorlást.