A marxista erkölcstan: mégiscsak a fehér (keresztény) férfi a métely, aki a világ elpusztítására tör

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Úgy tűnik, az új-zélandi terrortámadásban a szerencsétlen neomarxisták saját, homályos világképük igazolását látják: lám, mégiscsak a fehér (keresztény) férfi a métely, aki a világ elpusztítására tör. Ráadásul nekünk, magyaroknak azt is tudnunk kell, hogy mindezért Orbán Viktor a felelős.

A borzalmas új-zélandi terrortámadás másnapján az összes (sehova sem) haladó ellenzéki sajtótermék és politikus alig várta már, hogy a kormány orra alá dörgölje a muszlimok ellen elkövetett terrorcselekményt. Mintha ez egyszeriben azt bizonyítaná, hogy nem kell az iszlám fundamentalizmustól védeni Európát, hisz egy magát keresztes lovagnak képzelő pszichopata fehér férfi is veszélyes lehet. A Mérce nevű marxista propagandafórumon egymást érték a számonkérő cikkek arról, hogy a keresztény egyházak, meg Orbán Viktor miért nem nyilvánítanak részvétet.

Egyértelmű volt a sejtetés, miszerint hallgatásukkal lényegében a mészárlás melletti szimpátiájukat fejezték ki.

Aztán, amikor a magyar miniszterelnök küldött részvétnyilvánító üzenetet, az lett a baj, hogy miért olyan rövidet, ráadásul biztos nem is úgy gondolta.

De fölösleges is bármit mondania: az élesszemű haladó baloldaliak jól tudják, hogy maga Orbán keltette a gyűlöletet. A kormány illegális bevándorlás elleni kommunikációját határozták meg az elsődleges indítékként.

Hát igen, sajnos a globalizáció átka, hogy egy munkanélküli új-zélandi pszichopata Magyarország határőrizeti kihívásai miatt kezd ámokfutásba a világ másik végén.

A másik abszurd feltételezés, hogy egy világméretű tendencia egyik megnyilvánulása volt ez a támadás. A „fasiszta szar” – Jámbor András szavaival, bár ennek semmi köze a fasizmushoz, de ilyen apróságokon ne akadjunk fenn – most aztán elönti a világot.

Beszéljünk világosan, az ártatlan áldozatok halála ugyanolyan tragikus és elítélendő, de az iszonyatos szűklátókörűségre utal, ha valaki egyenlőségjelet tesz a világméretű és évtizedek óta zajló, ideológiai alapú iszlám terrorizmus és egy magányos pszichopata ámokfutása közé.

Az meg különösen undorító, ahogy ezt a vérengzést meglovagolják a ballibsi megmondóemberek, és nyomukban a véresszájú hétköznapi kis prolik.

Az elkövető zavaros elméletére ráharapva nagyszerű alkalmat találtak arra, hogy jól megleckéztessék a keresztényeket. Elég csak pár percet eltölteni például kedvenc játszóterükön, a 444 fórumán, hogy a hozzászólásokon keresztül egyből a legsötétebb keresztényellenes idők hangulata elevenedjen meg. A különböző „független” médiumok többnyire ateista megmondóemberei szarkasztikus vagy gyűlölködő stílusban oktatnak a keresztény értékekről. Mert ők aztán tudják, csalhatatlan erkölcsi iránytűjüket követve sose vétik el az irányt.

Persze az egésznek inkább a reálpolitikai hozadéka fontos nekik: a kereszténységgel szembeni gyűlölet, a vallás- és egyházellenesség elhozhatja a várva várt kohéziót az egymástól annyira különböző ellenzéki szavazók között.

Valamit őszintén és nagy egyetértésben gyűlölhet a borsodi bányász és az újlipótvárosi reklámgrafikus. Igaz, más hagyományok vannak a háttérben, de a végeredmény ugyanaz. A régi posztkomcsi prolik szinte örökségként hordozzák magukban a keresztények utálatát, sokan a mai napig legszívesebben karóba húznák a csuhásokat, közben a fiatal belpesti liberálisok meg felmondják a kötelező leckét az antitoleráns egyházról, ami nem halad az idővel, rasszista, homofób, elavult értékekhez ragaszkodik, ahelyett hogy támogatná kisfiúk kislánnyá átműtését, meg miegymás.

Összességében azért tanulságos és figyelmeztető jel, hogy mekkora vehemenciával gyűlölik egy vallás követőit azok, akik állandóan a vallási és társadalmi tolerancia nevében akarnak fellépni.

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel