A Marson történt nukleáris háború túlélői lehettek az ősi istenek, akik megalapozták az emberi civilizációt

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Nem is oly rég, 2015 elején érkeztek rendkívüli, igazán sokkoló hírek a Mars bolygót illetően. John Brandenburg Ph.D., fizikus és plazmaszakértő tárta fel a felfedezéseit, miközben egy igen ősi marsi óceán maradványait vizsgálta – az üledékeket, amelyek egyértelműen egy nagyobb víztest után maradtak hátra, illetve a még mindig világos körvonallal rendelkező partvonalat.

A paleo-óceán létezése, amely 2011-ben kiadott könyve tárgyát képezi, mostanra szilárd tényként kezelhető, ahogy az is, hogy a Mars úgy 200 millió évvel ezelőtt buja zöld vegetációval, folyókkal, és a felülete egyötödét beborító óceánnal rendelkezett. És persze ahol van növényi élet, ott lennie kell atmoszférának.

A mi Földünkön a baktériumok indították el az élet körforgását, és ezek voltak az egyetlen életformák tetemes időn, 4 milliárd éven keresztül, miközben a Föld (és minden egyéb bolygónk) 4,5 milliárd éves. Lynn Margulis Ph.D. és Dorion Sagan (Microcosmos) Mikrokozmosz című, lenyűgöző könyvükben tárgyalják, hogy a baktériumok hozták létre az élet és az evolúció főbb folyamatait, így például a reprodukciót, és azok alkották meg a Föld atmoszféráját a fotoszintézisnek köszönhetően.

És a baktériumok már rendelkeztek DNS-sel, még mielőtt összekapcsolódtak volna többsejtű organizmusokká és kolóniákká, amelyek lehetővé tették, hogy meghatározott funkciókra szakosodott, egymással együttműködő csoportokat képezzenek, hogy nőhessen térbeli kiterjedésük, majd mozogni tudjanak.

Még lenyűgözőbb, hogy képesek voltak genetikai információk cseréjére egyszerű érintkezés révén, és így új funkciókat és folyamatokat ismerjenek meg, mint a zavaró ágensekkel, például vírusokkal szembeni ellenállás – ezt csupán 2015-ben sikerült kísérlettel is igazolni.

• Mi volt hát John Brandenburg sokkoló felfedezése a Marson?

Nem más, mint egy nagyon ősi termonukleáris robbanás cáfolhatatlan bizonyítéka, ami a Mars szikláin (helyben, és a meteorokon is) ugyanazt a Xenon-129 izotópot hagyta maga után, amelyet a mi, Nevada-sivatagban végzett termonukleáris kísérleteink is kibocsátottak magukból.

Nemcsak, hogy az említett izotóp kiemelkedően magas számban volt jelen, amit képtelenség a természetes radioaktivitással magyarázni, de a Xenon-129 természetesen nem is létezik – kizárólag a nukleáris reakció hozhatja létre. Mi több – a maximális radioaktivitás két foltját is beazonosították, egymástól és a paleo-óceán partvonalától nem messze – azokon a pontokon,

amik felett felrobbantak az atombombák. Brandeburgnak (aki még mindig bizonytalan volt a felfedezés magyarázatát illetően), és számos Mars-szakértőnek úgy négy évre volt szüksége, hogy olyan forgatókönyveket teszteljenek, amelyek kizárólag asztrofizikai események hatására ilyen mértékű radioaktivitást tudnak előidézni.

Majd a többségük végül elfogadta John Brandenburg 2015-ös következtetését: ehhez két termonukleáris robbanásra volt szükség, amik a felső atmoszférában robbantak, a maximális pusztítás érdekében.

• És mikor esett meg ez a, fejlett technológiát igénylő, szándékos atomrobbanás a Marson, amely talán felszakította az atmoszférát, és halott bolygóvá változtatta?

Brandenburg Death on Mars: The Discovery of a Planetary Nuclear Massacre című könyve (Halál a Marson: egy bolygó nukleáris elpusztításának feltárása) alapján 180-250 millió évvel ezelőtti eseményről van szó.

És itt következik néhány érdekesség. Tudomásunk szerint, az eddig feltárt sumér és asszír kőtáblák, amelyek közül némelyik 5500 éves, az ősi isteneket – az Anunnakiról, aminek jelentése „azok, akik a mennyből a földre érkeztek” – óriási, kvázi-halhatatlan emberi fajként emlegetik, akik eredetileg egy Nibiru (bolygók együttállása, menny) nevű exobolygón éltek, letelepedtek a Földön, genetikai tervezéssel megalkották az emberiséget, és ők lettek imádott isteneink.

A táblák szerint Nibiru nomád bolygó volt (rendelkezett atmoszférával és holdakkal), ami egy adott időpontban túl közel jött a mi naprendszerünkhöz, és ennek következtében bevonzotta a Nap gravitációs mezeje, amely körül igen vékony és hosszú orbitális pályán kezdett körözni.

Nemcsak, hogy az ilyen nomád bolygókról bebizonyosodott (2012-ben), hogy az univerzum csillagaihoz mérten százszor annyi van belőlük (némelyik még atmoszférával és holdakkal is rendelkezik), de 2015 decemberében csillagászoknak sikerült felfedezniük még egy bolygót a Naprendszerünkben, amelynek olyan óriási, elliptikus pályája van, hogy egészen eddig elkerülte a figyelmüket.

A szövegek pontos leírást adnak minden bolygónkról, és rámutatnak, hogy mikor az Anunnakik az űrhajóikkal közlekedtek, megálltak a Marson feltölteni a víztartalékaikat (Enki, a vezető kutató hidrogént használt üzemanyagként), nyomatékosítva, hogy a Mars (Lahmu) zöld és buja bolygó volt.

  • Erre alapozva el tudjuk képzelni, hogy mikor kezdett a bolygójuk a Napunk körül forogni?
  • A zöld Marsra vonatkozó adattal egyébként honnan rendelkezhetnének?
  • Ennyire ősi időben építettek állandó bázist, és indítottak kolóniát a Marson?

És nyilvánvalóan, ha itt voltak, mikor a Mars zöld bolygó volt, akkor egészen biztosan közreműködtek valamilyen módon a háborúban, ami elpusztította a Marsot.

A táblák arról is beszámolnak, miként hozta Enki akkor még fiatal fiát, Mardukot a Marsra, hogy csillagászatot tanítson neki, és valószínűleg azért is, hogy a bolygón levő bázisukat megépítsék vagy megerősítsék; a bázis gondját viselő űrhajósok megnevezése, az Igigi, ami annyit tesz „Akik megfigyelnek és keringenek,” egy orbitális űrállomás leírása.

Marduk vezetése alatt álltak; Manetho egyiptomi történész írta Kr. e. 270 körül, hogy háromszáz ilyen Igigi létezett.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel