A magyarok ismét alkottak: ez a találmány oldhatja meg a világ egyik legnagyobb gondját!

algapavilonok 1
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Miklósi Ádám zseniális elgondolása igazi zöld forradalmat indíthat a világban.

Egy magyar férfi találmánya mentheti meg a világot. nem túlzás ugyanis azt állítani, hogy ez egy nagyon fontos forradalmi változást hozhatna az egész világon.

Olyannyira, hogy mindenki életét meg tudná változtatni, és ez a változás a hétköznapjainkban is érzékelhető lenne.

Napjaink egyik legfőbb problémája ugyanis a klímaváltozás mellett a szmog és a levegőszennyezés.

Az utóbbi évben rengeteg nagyobb városban rendeltek ez szmogriadót.

A szmog ugyanis rátelepedett ezekre a városokra, és a megálló légáramlás nyomán a fullasztó “levegő” a városlakókra telepedett.

A WHO legújabb felmérése pedig valósággal sokkoló.

Az adatok és statisztikák szerint ugyanis a Föld lakosságának 92%-a él olyan helyen, ahol levegő szennyezett, vagy erősen szennyezett.

Egy levegőt termelő pavilon lehet a világ egyetlen jó megoldása, mert nem csak látványos, és beleillik minden nagyváros látképébe, de gyakorlati funkciói is teljesen jól mutatják azt, mekkora szükség is van rá.

Az egyik legjobbnak tűnő, egyben legpraktikusabb találmány ennek a helyzetnek a feloldására Miklósi Ádám zseniális elgondolása.

A légszennyezés legalább olyan súlyos egészségügyi-környezeti probléma, mint a globális felmelegedés.

Az emberi civilizáció által kibocsátott szén-dioxid közömbösítésében az óceánok és az erdők tudnának segíteni, a fák mennyisége azonban folyamatosan csökken az erdőirtás következtében.

Ebben a különleges folyamatban a tervező szerint algák lehetnének a segítségünkre. Az algák ugyanis a növényekhez hasonlóan fotoszintetizálnak, azaz ezzel oxigént termelnek, a szén-dioxidot pedig kivonják a légkörből.

algapavilonok 1

Ezzel végső soron elkezdik szépen lassan tisztítani a környezetükben jelenlévő levegőt, és egy sokkal tisztább, jobb minőségű levegőt kaphatunk.

Valami elképesztő, hogy mennyire egyszerű, mégis remek és költséghatékony találmány.

Sok szakember szerint valójában csak idő kérdése, hogy a találmány konkrétan is megvalósuljon, és elkezdjen terjedni a világban.

Ezek az algapavilonok lehetnek majd a jövő légtisztítói, amit a világ a magyaroknak köszönhet majd.

Nem kerülnének sok összegbe, és könnyen kivitelezhető lenne, ezért rengeteg nagyobb cég kapta fel a fejét a találmányra, és meg szeretnék rendelni az ötletet több nagyobb városba.

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel