A Magyar őshonosság Kárpát-medencei bizonyítékai: amit a történészek egy része elhallgat!

Erről tudnia kell minden magyar embernek, akit érdekel a múltja.

Jöjjenek hát sorba szedve a bizonyítékok:

Minden szumír és szkíta nép őshazája a Kárpát-medence,

ahonnan népeink a jégkorszak miatt levándoroltak a “Mezopotámiának” nevezett Ókori Keletre, ahol azátn létrejön Nimród ősapánk birodalma, a Szumer- Hungar- Mahgar Birodalom.

Ugyanezen területen jön létre Krisztus előt 250-ben a szintén szkíta Pártos Birodalmunk is, Arszák vezetésével.

Régészeti leletek is bizonyítják, hogy az Ókori Kelet “csak” másod őshazánk,

vagy ha úgy tetszik, szállásterületünk, mert az első őshaza, pontosabban az őshaza a Kárpát-medence. Innen régebbi rovásírásos leletek kerülnek elő, mint az Ókori Keleten…

Valójában a hunok lovas népe Mezopotámiából származik.

A Tigris és Eufrátesz közén élő, sumér nyelvet beszélő és sumér kultúrával átitatott népek egy része a semita nyomás elöl, Kr.e. 3. évezred közepe táján három mediterrán régióba: -Földközi-tenger, -Fekete-tenger, -Káspi-tenger áthúzodva, fokozatosan kiürítette a folyórendszer területét.

A harmadik nagyobb sumérfajú elvándorlási hullámot az a kategória adja, amelyet később majd egy időn a görögök szkítáknak, a kínaiak pedig Hiung-nuk-nak fognak nevezni..

Mint az első két hullám, ezek is először a Káspi-vidék délnyugati részében helyezkednek el,

míg az utánuk következő hullám két csoportra nem vágta őket.

Egyik részük az egyre inkább szétterjedő Turáni-fensík népeinek világában helyezkedett el, másik részük pedig Belső-Ázsia felé fel nyomul és így kerülnek a már nagy és virágzó Kínai Birodalom nyugati és északnyugati szomszédságába…..

“Minden szumír- szkíta nép őshazája a Kárpát-medence, ahonnan népeink a jégkorszak miatt levándoroltak a “Mezopotámiának” nevezett Ókori Keletre,

ahol aztán létrejön Nimród ősapánk birodalma, a Szumer- Hungar- Mahgar Birodalom. Ugyanezen területen jön létre Kr.e 250-ben a szintén szkíta Pártos Birodalmunk is, Arszák vezetésével.

Régészeti leletek is bizonyítják, hogy az Ókori Kelet “csak” másod őshazánk, vagy ha úgy tetszik, szállásterületünk, mert az első őshaza, vagy pontosabban fogalmazva azt, a Kárpát-medence.

Az őshaza a Kárpát-medence.

Innen régebbi rovásírásos leletek kerülnek elő, mint az Ókori Keleten. A sémi- akkád- betörések miatt népeink kénytelenek elhagyni az Ókori Keletet.

Egy részük, a fekete hunok, ahová mi szkíta-hun-magyarok is tartozunk, a Kaukázuson keresztül hazatérnek a Kárpát-medencébe.

A fehér hunok Belső-Ázsia és Távol-Kelet irányába haladnak, ide tartoznak például az ujgurok, nipponiok is, a szkíta türkök pedig Turán-fennsíkra mentek.

Persze, hogy már éltek a Kárpát-medencében a mieink Atilla és Árpád érkezései előtt,

hiszen a Kárpát-medence az őshazánk, ahonnan kiindultunk az Ókori Keletre, s népeink egy része, a fekete hunok, köztük a szkíta-hun-magyarok “csak” hazatértek a Kárpát-medencébe.

“Nimród halála után fia, Hunor népét Adzsem tartományában támadás érte. Hunor ezt nyilván égi figyelmeztetésnek fogta föl, így hát Hunor a Pannonija tartományban költözött.

Amikor abba a tartományba érkeztek, látták, hogy csodálatosan bőséges folyamai vannak nagy számban, sok gyümölcse és bő termése van annak a tartománynak, és az ő nyelvükön beszélnek az ottani népek.”

Forrás: Fénymag

Forrás