A magyar kereszteslovagok leszármazottai, a Lajosok egy izraeli magyar törzs, volt nekik saját Balatonjuk is + a folytatás videó

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Izraelben is van Balaton nevű tómaradvány? Pedig van! Állítólag az ezer évvel ezelőtt odatelepülő magyaroktól kapta a nevét. 500 magyar lovag leszármazottjai élnek ma ezen a területen. De mit kerestek a Besék és a Demeterek a Szentföldön? És bizonyítékot találtunk az izraeli magyar származású „Lajos” család eredetére. Novák András riportfilmje.

Egyre inkább igazolódni látszott, hogy igaz az a történet, ami egy magyar származású arab törzsről szólt. Létezhetett az izraeli törzs, melynek tagjait valóban Lajosnak hívják, azaz Layousnak. Rabaj Hamiszy régész elmondta a stábnak, hogy bár nem tudja megerősíteni, hogy valóban magyarok leszármazottai a “Lajosok”, valószínűleg tényleg kapcsolatuk van Magyarországgal. Simon Segali idegenvezető pedig, aki beleásta magát a témába, úgy véli, hogy a vesztes csaták után a Szentföldön maradt sebesült magyar keresztesek voltak a Lajos-család ősei. t.

Az egyetlen katolikus falu az a közösség, amit a Lajosok felépítettek maguknak, és amit még ma is virágoztatnak, és küllemükben is úgy néznek ki, mint a régi magyar parasztok – jó értelemben. Szarja Lajos történészt kérdezték a Lajos sztoriról, és ő maga igazi bizonyítékokat szerzett arról, hogy egy 18. század térképen már vannak jelek arra utalóan, hogy magyarok éltek a térségben.

Van a területükön egy olyan völgy, amit több száz évvel ezelőtt Balatonnak nevezték el. A kapcsolat egyértelmű. A névegyezések sem véletlenek.

500 magyar lovag vált le a seregből, és a Libanon-hegységben folytatták az előrenyomulásukat. A források szerint az 500 magyar lovag jelentős része meghalt, mások csak megsebesültek. Feltevése szerint voltak, akik így nem tudtak hazamenni, és helyi keresztény lányokkal házasságot kötve a Szentföldön alapítottak családot.

Itt jött létre egy Balaton nevű helyet, amit a középkori keresztesek is így neveztek a térképeiken. Feltehetően a történész szerint az ott maradt, majd megtelepedett magyar telepesek nevezhették el az ott lévő tavat Balatonnak.

Létrejött egy MAGAR nevű falu is, valamint egy Balaton nevű település. Albert, János, István, Mátyás, Fanni, Regina neveket jegyeznek fel az akkori források, mint a közösség lakóit. Az itt élők a mai napig megőrizték a származástudatukat. Vagyis az 500 magyar lovag leszármazottjai élnek ma ezen a területen.

A hihetetlen sztori első része, Novák András riportfilmje:
Majd a folytatás :

https://youtube.com/watch?v=6SLUBMkYsqk%22%26gt%3Bhttps%3A

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel