A legsokkolóbb náci tanúvallomást tette a védőoltások ‘atyaúristene’ – Magzatokból gyártott vakcinákkal kísérleteztek árvákon, fogyatékosokon és 1 millió afrikain

a legsokkol bb n ci tan vallom st tette a v d olt sok 8216 atya ristene 8217 8211 magzatokb l gy rtott vakcin kkal k s rleteztek rv kon fogyat kosokon s 1 milli afrikain XSxReS9ghH8
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Olyan tanúvallomást tett Stanley Plotkin, a védőoltások és vakcinák atyaúristenének tartott kutató, hogy még a legerősebb idegzetűek is megdöbbentek az igazságon. A tanúvallomást 2018. január 11-én rögzítették.

Magzatokból kinyert szövetekből készítettek védőoltásokat.

Egyetlen tanulmány megírásához is felhasználtak 72 abortált magzatot és megszámlálhatatlan tanulmányt és kísérletet végeztek.

A kifejlesztett kísérleti vakcinákat pedig árvákon, magatehetetlen és fogyatékkal élő embereken vagy gyerekeken tesztelték. (például az RA 27/3 vakcinát)

https://youtube.com/watch?v=XSxReS9ghH8

Mint Stanley Plotkin megfogalmazta:

Jobb olyanokkal kísérletezni, akik nem valószínű, hogy hozzá tudnak járulni a társadalomhoz. Mint a fogyatékos gyerekek.”

Levelet írt “Az emberi kísérletezés etikái”-nak. Ebben ezt írja:

Az a kérdés, hogy teljesen funkcionális felnőtteken, vagy gyerekeken végezzünk kísérleteket, akik valószínűleg hozzájárulnak a társadalomhoz, vagy olyan gyerekeken és felnőtteken, akiknek ember-alakjuk van, de nincs szociális potenciáljuk.”

– Használta börtönben lévő anyák csecsemőit kísérleti vakcinák tanulmányozásához?
– IGEN!

– Használt gyarmati uralom alatt álló embereket kísérleti vakcinák tanulmányozásához?

– IGEN!

– Belga Kongóban tette ezt?

– IGEN!

– Abban a kísérletben majdnem 1 millió ember szerepelt?

– IGEN!”

A valóság sajnos sokszor megdöbbentőbb és sokkolóbb, mint a legvadabb elmélet! Főleg, amikor megint egy újabb összeesküvés-elméletről igazolódik be, hogy igaz!

SBG Buddha

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel