A legnagyobb hackercsoport szerezte meg 9/11 összeesküvésének 18.000 dokumentumát és bitcoin váltságdíjat követel, vagy nyilvánosságra hozza a kulcsot!

hackerinfo2

Világhírű hacker-csoport szerezte meg a 9/11 terrortámadás valódi összeesküvésének dokumentumait és nyilvánosságra hozzák a 18.000 fájlt, amennyiben nem kapják meg a bitcoinban követelt váltságdíjat. – hozták nyilvánosságra.

Sok választ fogunk eljuttatni a 9/11 összeesküvésre a 18.000 dokumentum nyilvánosságra hozatalával, amik a @HiscoxComms és társaitól szivárogtak ki.”

Azóta a twitter fiókjukat azóta felfüggesztették.

A Dark Overlord hacker-csoport azzal fenyegetőzött, hogy több ezer „titkos” dokumentumot szivárogtat ki azon anyagból, amit a világ egyik legnagyobb biztosítójától és kormányzati szervektől szerzett meg. Mely dokumentumok feltárják az igazságot a 9/11-ről.

A Dark Overlord profi hackerekből álló csoport, mely eddig a Netflix, plasztikai sebészeti klinikák és más érzékeny célpontok feltöréséről volt ismert most egy 10 GB-os kódolt dokumentumokból álló archívumra mutató linket küldött el azt ígérve, hogy nyilvánosságra hozza a KULCSOT, mely megnyitja a 18.000 dokumentumot. Hacsak nem teljesítik követelésüket a Pastebin-en.

A hackerek azt állítják, hogy a dokumentumokból pontosan kiderül mi is történt 2001. szeptember 11-én.

“We’ll be providing many answers about 9.11 conspiracies through our 18,000 secret documents leak.”

Az előzetes információk, amiket kidobtak, arra utalnak, hogy nem viccelnek, hiszen az adatok láthatóan levelezéseket, emaileket, jogi cégeket, a Szövetségi Repülési Hatóságot, a Szállítási Biztonsági Szolgálatokat is érintik.

Nagyon komoly dologról lehet szó, ha igaz, mert állításuk szerint nem csak a ‘Lloyds of London’-ot és a ‘Hiscox’ -ot, de kormányzati szerveket és a Silverstein Properties-t is feltörték, mely társaság az egész World Trade Center komplexum tulajdonosa volt és – mint azóta a 9/11-et feltárni akaró kutatásokból kiderült – a tornyok leomlasztása előtti napokban kötöttek rájuk újabb biztosítást.

hackerinfo2

Bárki aki amiatt aggódik, hogy név szerint meg van nevezve a dokumentumokban – nevüket visszavonhatják egy komoly összegért – áll a bejelentésben.

“Terrorista szervezetek” és “az USA-val versengő más nemzetállamok” és megtehetik első tétjeiket ezekre az információkra, HA FIZETNEK.

Ellenkező esetben a biztosítók megfizethetik a nem meghatározott bitcoin váltságdíjat – vagy “velük együtt lesznek eltemetve” írja a Dark Overlord hackercsoport.

A dokumentumok egy részét egy áprilisi hackertámadás során szerezték meg, ami egy Hiscox-hoz kapcsolódó ügyvédi irodát érintett és a cég ezt el is ismerte, hogy 1500 kereskedelmi partnerük dokumentumait szerezték meg tőlük.

Forrás: Motherboard.Vice.comRT News / Infowars – Fordította: SBG Buddha

Originally posted 2019-01-03 11:10:52. Republished by Blog Post Promoter