A kriptovalutákkal fogják átvenni a végső hatalmat az Új Világrend uralkodói?

A bitcoin és más kriptovaluták a pénz korának végét jelenthetik: és egy végig nyomon követhető társadalom kezdetét.

A kriptovaluta piac egy hatalmas, mesterségesen keltett buborék – állítják egyes szakemberek. Egy meghatározott érdekkör áll mögötte az EU és más szuperhatalmak bedöntése érdekében.

Még maga a világ egyik legnagyobb spekulánsa, Soros György is negatív véleménnyel van a kriptovalutákról.

Szerinte ugyanis az elkövetkező időszak egyik legnagyobb lufijáról van szó, míg mások azt állítják, hogy ez a jövő, és a hagyományos értelemben vett pénz korszakának végét fogja jelenteni.

Sokak szerint az a baj a kriptovalutákkal, kifejezetten a bitcoinnal, hogy kialakult körülötte a bűnösség.

Sokan bűnös pénznek tartják, mivel mára bizonyított tény, hogy sok esetben diktátoroknak nyújt segítséget és ad lehetőséget arra, hogy külföldön biztosítsanak maguknak forrásokat.

Léteznek spekulációk arról, hogy a háttérhatalmi erők megpróbálják majd a kriptovaluta buborék “berobbantásával” ellehetetleníteni a nemzetállamokat, vagy csökkenteni azok ellenállását.

Ha így lesz, akkor ez a kriptovaluta lufi még egy ideig tovább fog nőni, és éveken át egyre jelentősebb méreteket ölt majd a pénzforgalom tekintetében.

Végül pedig szétpukkan, természetesen mesterséges folyamatok hatására, melyet a belső, nagytőkés körök fognak parancsba adni, amikor úgy érzik, hogy az európai és más gazdaságnak fájni fog ez a lépés.

Ezzel nagymértékben gyengíteni lehet majd a nemzetek anyagi lehetőséget, instabillá tenni a gazdaságukat, sőt, be lehet dönteni majd olyan pénz és bankrendszereket, melyeket még nem kebelezett be a háttérhatalmi elit, vagy valamiért autonóm utat járnak.

Ezerféle elmélet létezik arról, hogy emellett mi célja lehet a kriptovaluták bevezetésének. Az utolsó gazdasági válság oylan mértékű lesz, hogy fel fogják vetni a pénz virtualizálását.

Vagyis a klasszikus értelemben vett készpénzt beszüntetik, felszámoljáka pénznyomás monopóliumát, és egy egységes, az egész világon használható kriptovalutára tér át az emberiség.

Mivel a javak egy digitalizált világban fognak létrejönni, ezért felvetődik majd a szegények és gazdagok közötti szakadék csökkentése, hiszen a rendszer természetességéből fakadóan megoldhatná az évezredes problémát, ami ezen társadalmi különbségek okán lépett fel, és volt mindig is jelen.

Azonban ne legyenek illúzióink…

Bár elméletben megtehetnék, hogy egy egységes alapjövedelmet vezetnének be a Föld minden lakójának, nem fog megtörténni.

A társadalmi különbségek, és a gazdagok és szegények közötti szakadék ugyanis nem csak egy számukra – a világhatalmi elit számára – kedvező hierarchiát teremt, de hatalmat is ad nekik a nincstelenek felett, mivel ők fogják uralni a kriptovagyon 100%-át.

Valójában arról van szó, mintha meg akarnák teremteni az Új Világrendet a pénzügyi világon belül is.

Jelenleg is a birtokukban van szinte minden pénzverde, a pénzcsinálás monopóliuma, azonban a totális kontrollt nem tudták megszerezni a pénz áramlása felett. Ez teljes mértékben csak egy egységes, digitalizált, és jól ellenőrizhető, visszakövethető rendszeren belül történhet meg.

Ezért fognak mesterségesen háborúkat szítani, gazdasági válságokat előidéző buborékokat képezni, ami felgyorsítja a digitális valuták egész világon való elterjedését és bevezetését.

Először a kriptovaluta piac fogja tehát megráznia  világot, aztán különféle gazdasági spekulációkkal gyengítik tovább a világgazdaságot, hogy végül az egységesített kriptovaluta “mentse meg” a világot. Ez lesz sokak szerint az Antikrisztus pénze, az ördög valutája.

Forrás