A köztünk élő pszichopaták II.

A közveszélyes pszichopatáinkról szóló sorozatunk második részét olvashatják. Ma két újságíró elmekórtani állapotát vizsgáljuk meg közelebbről.

Remélem, a kedves olvasók emlékeznek még arra a beszédhibás, feltűnően kretén HVG-és újságíróra, aki napokon keresztül faggatta a pszichopaták kitartásával az operatív törzs sajtótájékoztatóin az országos tisztifőorvost, hogy azonnal mondja meg neki, hol vannak megbetegedések az országban.

Fontos tudni, akkor még „csak” 40-50 igazolt fertőzésünk volt, tehát az alacsony esetszám miatt semmiféle ésszerű statisztikát nem lehetett volna gyártani az adatokból. Neki nem is ezért volt adatokra szüksége, hanem azért, mert szenzációt és pánikot akart.

Szerette volna, ha a „fertőzött területekről” az igazolt esetektől mentes területek felé elindul egy országos belső menekülés, és ezzel elérte volna, hogy a vírust hordozó, de tünetmentes emberek elterjesszék ezt a rettenetes kórt. Nyugodtan mondjuk ki, a beszédhibás HVG-és újságíró tömeggyilkosságot szeretett volna elkövetni.

A mai napunk másik pszichopatája a 444 nevű elmegyógyintézet lakója, aki ma képes volt leírni, hogy a tesztekkel lehet megakadályozni a megfertőződést.

Azt tudjuk, hogy az egyre látványosabb alkoholizmusát dobrevklárikás sminkkel eltakaró Gyurcsány szeretné ezt a primitív hazugságot elültetni a fülekben, de újságíróként igazi pszichopatának kell lenni ahhoz, hogy kövesse Ferencet ezen az úton.

A tesztek jók voltak a járvány korai szakaszában, a kontaktkutatás során, de most, a csoportos megbetegedések idején csak az egészségügyi személyzet felesleges leterhelésére szolgál. Ahelyett, hogy a kórházi ápolásra szoruló betegeket próbálnák életben tartani, felesleges tesztekkel molyolnak a laborban.

Nyugodtan mondjuk ki, aki a járvány ezen szakaszában a teszteket erőlteti, az tömeggyilkosságot készül elkövetni.

300w, 150w, 768w” alt=”” width=”620″ height=”618″ />
A 444.hu azt a benyomást kelti, hogy két teszteléstől meggyógyulnak a betegek.