A Korona-klub tagjai: A legtitkosabb brit bűnszervezet leleplezése – A pók hálója teljes film

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A birodalom hanyatlásakor a londoni City pénzügyi érdekeltségei egy olyan hálót szőttek titoktartó területekből, amely a világszerte felhalmozott vagyont offshore szigeteken rejtette el.

Ma a világ offshore vagyonának fele brit fennhatóságú területeken rejtőzködik és ezzel Nagy-Britannia és függőségei a nemzetközi pénzügyek legnagyobb lebonyolítói.

Ez a film olyan összefüggésekre mutat rá, amiket mindenkinek tudnia kellene, de mégis egyedül az Alternatív Média mer róla beszélni.
Pontosan feltárja a City of London érinthetetlenségét, bűnszervezetként működő offshore-hálózatát, melynek segítségével kifosztották a gyarmatokat és a világ vagyonának több, mint fele vándorolt ezekhez a titkolt csoportokhoz, melyek olyan szervezettel bástyázták körül magukat, ami rendkívül szilárd és átláthatatlan és mely háttérhatalom szóvivőiként és végrehajtóiként működnek maguk a politikusok is!

“A Brit Birodalom alkonyán a londoni City-beli bankárok, ügyvédek és könyvvizságlók egy valódi hálót állítottak fel offshore titoktartó területeken, amin keresztül a vagyonukat a világból Londonba irányították. A brit katona, a világon mindenütt jelen van, Gibraltártól Hongkongig.”

London egy hely bankoknak, ahol azok olyan ügyleteket bonyolíthatnak, amelyeket máshol nem engednek meg, ahol a magasrangú bankárok nem tartanak a tetteik következményeitől.

Ez az egyik ok, amiért ma több bank van Londonban, mint bármely más pénzügyi központban. Nagy-britanniában senki nem kerül börtönbe bankárként, egy bankár sem, általában nem.

Ők egy “védett faj” részei. És ez a brit offshore üzleti modell része!

Az 1960-as évektől, a City of London intézményei offshore irodákat kezdtek alapítani a Brit Birodalom korábbi területein.

Szigorú titoktartású offshore központok alapítása volt a céljuk, hogy a világból vonzzák a tőkét. A svájci bankok titoktartása a leghíresebb, tudja, ha egy svájci bankba teszi a pénzét, senkinek sem fogják megmondani. Ez a titoktartás egyik fajtája.

Egy másik fajta titoktartás az, amely nagyon brit, ez a vagyonkezelő tröszt és a tröszt egy nagyon komplikált és ördögi gépezet.

A legendák szerint a keresztes hadjáratok idejében alakultak ki, amikor a lovagok távoli országokban harcoltak és addig a vagyonukat megbízható kezekre hagyták.

A trösztök végül is a tulajdonos szerepét töltik be. A tulajdonjog nem olyan egyszerű.

Szóval a megbízó, a lovag ez esetben átadta a vagyonát valakinek, akit manapság végrehajtónak hívnak és gyakran egy ügyvéd.

Jogilag elkülönül attól a vagyontól, nem a sajátja, mert létezik egy akadály.
Nem adóztathatnak meg miattuk; senki nem fog semmit sem találni a vagyonával való kapcsolatáról.

A dokumentumfilmben szóba kerülnek a ‘Panama papers’ néven napvilágra került leleplezés anyagai, amikről 2016 áprilisában már írtak a VilagHelyzete blogon, de azóta már ezek is szándékosan a feledés homályába kerültek a médiából.

Mivel a rabszolgaság és kontroll kulcsa – a PÉNZKIBOCSÁTÁS JOGA – még mindig a szervezett magánhatalom kezében és tulajdonában van, ezért ez a harc nehezen vívható meg nyíltan.

Egyetlen fegyverünk a tudás és kezükben lévő főáramú médiát már megelőző Alternatív Média és az IGAZSÁG! Ezért fontos mindezt minél több emberrel megosztani.

Mert mindig a pók irányítja a hálót és a pók egy olyan szinten van, amit Te a hálóban vergődve nem láthatsz!

Az igazi erőt, ami manipulálja az egészet sosem látod, hogyan működik az árnyékban.

Egy központi irányító politikát folytat, és ezért látod, hogy ugyanazok a dolgok történnek különböző országokban ugyanabban az időben. Ez azért van, mert az utasítások egy központi helyről jönnek.

Írta és szerkesztette: SBG Buddha

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel