A kocsival szexelő férfitől a kutyaként tartott nőig – ők a világ legbetegesebb párjai

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Mindenkit más és más dolog izgat fel, de hogy mi, azt sokan szégyellik bevallani mások előtt. Az alábbi párok azonban joggal pályázhatnak a világ legbizarrabb szerelmeseinek címére, mert perverzitásuk valóban minden képzeletet felülmúl.

A korkülönbség nem akadály

A 31 éves Kyle Jones egy 91 éves nagymama oldalán találta meg a boldogságot, és láthatóan egyáltalán nem zavarja őket a hatvan évnyi korkülönbség. A fiú amúgy is a 65 éves vagy annál idősebb nők oldalán érzi csak jól magát.
A súly nem lehet akadály

Monica Riley a maga 450 kilójával a világ legkövérebb nője, és barátja ennek kimondottan örül. Teljesen begerjed attól, amikor etetheti az extrém túlsúlyos nőt, aki naponta nyolcezer kalóriát visz be szervezetébe.

https://youtu.be/YBlgTLejlc8

Hogy közlekedési eszköz, nem akadály

Edward Smith igaz szerelme egy Volkswagen bogár, amit Vanillának hívnak. A 68 éves férfi állítólag a mai napig aktív szexuális életet folytat a kocsival. De ez nem újdonság nála, mielőtt megtalálta volna a nagy őt, már vagy ezer autóval szexelt. Szerinte semmi beteges nincs ebben.

https://youtu.be/OrLMLFE5Eec

A szájkosár nem akadály, sőt!

Tony McGinn és férje, Andrew imádják a kutya-gazdis játékot, ami nem másról szól, mint hogy a transznemű nő házőrzőnek öltözik, és úgy is viselkedik. Szájkosarat és pózárt is kap, majd gazdája leviszi az utcára sétálni és labdázni.
A gügyögés pláne nem akadály

A 21 éves Jess úgy viselkedik mintha kisbaba lenne. Cumizik, rácsos kiságyban alszik, és csak gügyögve hajlandó kommunikálni párjával, aki szívesen kezeli úgy a lányt, mint egy kisbabát. Szerintük semmi baj nincs ezzel, de sokan úgy gondolják komoly aggodalmakra ad okot a férfi furcsa fétise.
A WE TV persze azonnal meglátta a bizarr párokban a lehetőséget, és forgatott is velük egy reality showt, amit december 28-án kerül majd adásba.

(via DailyMail)

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel