A KGB titkos ufó aktái: eltitkolt kutatások, földönkívüliek, kormányszintű összeesküvés – videó!

Árulkodó nyilvánosságra hozott akták!

A Szovjetunióban a jelentések szerint állítólag több ízben is lezuhantak repülő csészealjak.

Ezeket volt, hogy lelőtték, és volt, hogy baleset következményeként értek földet. A szovjetek ugyanis sokáig azt gondolták, hogy ezek a repülő szerkezetek valójában amerikai eredetű gépek.

Aztán amikor megtalálták ezeknek a roncsait, alaposan ledöbbentek, a jelentéseket és a feltárt dolgokat örökre titkosították…

Egy szakértő több ízben látott olyan archív felvételeket is, melyeken ilyen korong alakú tárgyak láthatók és eredetileg a KGB archívumából származtak.

Az egyik ilyenről pedig azt nyilatkozta, hogy ez az első és legeredetibb felvétel, ami valós lehet egy repülő csészealj lezuhanásáról…

A KGB több évtizeden át szigorúan titkolva gyűjtötte az adatokat, aktákat létrehozva ezekről a tárgyakról, a bennük talált idegen lények maradványairól.

Rengeteg különféle boncolásról készült anyag, ezeken szintén nem evilági humanoid lényeket lehet látni.

Az egyik leghíresebb ilyen orosz videó ma is heves viták tárgyát képezi azzal kapcsolatban, hogy mennyire valódi, de sokan hisznek a hitelességében.

A vasfüggöny szovjet oldalán komplett jelentéseket írtak tele a megfigyelésekkel, és az összefüggések feltárásával. A KGB még titkos expedíciókat is szervezett többek között Indiába és Egyiptomba, erről a titokterminál.com írt is korábban.

Egy ízben állítólag egy mumifikált nem emberi lény tetemét is megtalálták, szarkofágostól.

Íme a videó, ami az egészet bemutatja és alaposan körüljárja a témát:

Szerintetek vajon még miket titkoltak el annak idején a KGB levéltáraiban?

És vajon miket tartalmazhattak azok a dokumentumok, archív felvételek, melyeket még a Szovjetunió felbomlásakor elégettel és megsemmisítettek?