A kazár maffia a Putyin/Trump titkos megállapodás eredményeként kudarcra van ítélve

a kaz r maffia a putyin trump titkos meg llapod s eredm nyek nt kudarcra van t lve I1CiUNVy x4
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Manapság a The New York Times és más kazár maffia propaganda olvasása olyan, mint a Pravda olvasása közvetlenül a Szovjetunió bukása előtt. Senki sem hiszi el a hazugságukat. Mégis, kénytelenek vagyunk bejelenteni, hogy a Szovjet Szocialista Európai Unió mély bajban van. Ez azért van, mert Donald Trump amerikai elnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök megállapodtak abban, hogy a közös ellenség a kazár maffia. Ezzel kapcsolatban számos módon járnak el, ahogy azt alább láthatjuk.

 

Visszatérünk erre, de először nézzünk meg két közelmúltbeli közvélemény-kutatást, amelyek azt mutatják, hogy a kazár maffia elvesztette az irányítást az Egyesült Államokban. Az első egy Axios-felmérés, amely szerint a republikánusok 92%-a és az amerikaiak 72%-a véli úgy, hogy “a hírforrások olyan hírekről jelentenek, amelyekről tudják, hogy hamisak, tévesek vagy szándékosan félrevezetőek.

https://www.axios.com/trump-effect-92-percent-republicans

A másik egy Gallup-felmérés, amely megkérdezte az amerikaiakat, hogy miért aggódnak. A “globális felmelegedés” egyáltalán nem volt közöttük, és Oroszországgal kapcsolatban is kevesebb mint 1% nyilatkozott annak ellenére, hogy hatalmas, elhúzódó kazár maffia média kampányt folytattak annak előmozdítására, hogy mindkét kérdést a legfontosabb problémának tartsák a Földön.

https://www.commondreams.org/news/2018/07/21/zero-hour

http://www.climatedepot.com/2018/07/21/new-gallup-poll

Ez olyan, mint a Pravda (Jelentése: “Igazság”) esetében, mielőtt a kazár maffia irányította Szovjetunió összeomlott.

A kazár propaganda médiát továbbá egy pusztító “igazság bomba” sújtotta, amit az orosz elnök, Vlagyimir Putyin dobott le egy sajtóértekezleten, amely a július 16-i csúcstalálkozót követte az Egyesült Államok elnökével, Donald Trumppal. Putyin elmondta az összegyűlt több száz újságírónak és propagandistának, hogy “A (Neokon hatalmi ügynök) Bill Browder üzleti munkatársai több mint 1,5 milliárd dollárt kerestek Oroszországban. Soha nem fizetett adót sem Oroszországban, sem az Egyesült Államokban, és még a pénzt is kimenekítette az országból, és az Egyesült Államokba vitte,” és “Nagy pénzösszegeket, 400 millió dollárt küldtek Hillary Clinton kampányának.

Ez az igazság már önmagában is elég volt ahhoz, hogy darabjaira robbantsa a Trump ellen indított Russiagate kampányt, amelyről a kazárok azt remélték, hogy megmenti őket. Azonban nem fognak megmenekülni, mert a kazárok mostanra teljesen elvesztették az irányítást a katonai és hírszerző apparátus felett az Egyesült Államokban, Pentagon források szerint. A Putyin által átadott Browder információk segítenek “megsemmisíteni Hillaryt és az összeesküvést.
Továbbá a legújabb magas szintű dezertőr a kazár irányításból a korábbi nemzeti hírszerzési igazgató James Clapper, a Pentagon forrásai szerint. “Clapper soha nem felejtette el katonai esküjét és a katonai törvényszékek rettenetét, mint visszavonult légierő háromcsillagos tábornok, és Obamát a busz alá dobta,” – mondják a források.

Clapper vallomása “Hillary Clintont, James Comey korábbi FBI igazgatót, John Brennan egykori CIA igazgatót és más árulókat is akasztófára küldhet, sőt, Clapper esetleg együttműködhetett a Nemzetbiztonsági Ügynökség igazgatójával, Mike Rogers admirálissal és a közös vezérkarral,” Pentagon források szerint.

Az a tény, hogy az Egyesült Államok Külügyminisztériuma eltörölt egy nyilatkozatot, amelyben Oroszországot hibáztatták a malajziai 17-es járat Ukrajna fölött történt lelövése miatt egy nappal azután, hogy Trump találkozott Putyinnal, arra utalhat, hogy ez az a probléma, amely súlyos következményekkel járhat Obama korábbi elnökre nézve.

Vannak más jelek is, hogy ez az eset fontos lehet. Az egyik Najib Razak korábbi malajziai elnök letartóztatása egy 4,5 milliárd dolláros korrupciós botrány miatt.

https://www.theguardian.com/world/2018/jul/03/former-malaysian

Ez igen nagy horderejű, mert ebben a botrányban a nyomok egészen a svájci Zürichben lévő Rothschild Bank AG-hoz vezetnek. Ez a bank a Rothschild család által irányított, Párizsban bejegyzett Rothschild & Co. francia leányvállalata.

https://www.straitstimes.com/world/europe/swiss-regulator-says

Ez a vizsgálat, Clapper tanúvallomásával együtt, valószínűleg belekeveri a Rothschildok francia ágát a malajziai 370/17 járat eltérítésének ügyébe. Ez a repülőgép valójában egy Malajziából vásárolt használt gép volt, Malajziában “térítették el“, és Tel Avivon keresztül Floridába küldték, ahol nukleáris fegyverekkel töltötték fel, és Obama arra használta, hogy megfenyegesse a “nukleáris biztonsági csúcstalálkozó” Hollandiában összegyűlt 58 vezetőjét.

https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Nuclear_Security_Summit

Ezután átfestették a 370-es járatot 17-es járatnak, telerakták holttestekkel és elküldték Ukrajnába, ahol lelőtték, de hiába próbáltak egy nukleáris háborút kirobbantnai Oroszországgal. A lényeg az, hogy Razak és Clapper bizonyságtétele a malajziai botrány papírjaival együtt a Rothschildok francia ágához vezet.

A francia Rothschildok hatalmas befolyással bírnak Ázsiában. Például Csou En-lajt, a kommunista Kína első miniszterelnökét, valamint a korábbi Teng Hsziao-ping vezetőt és sokan másokat Franciaországban a francia kommunisták tanították. Ezek a francia kommunisták a kazár maffia ügynökei voltak, akiket valószínűleg a francia Rothschildok finanszíroztak, egy francia kommunista professzor szerint, aki részt vett a kínai kommunista forradalomban és annak következményeiben.

A japán pénzügyminiszter lánya, Taro Aso, szintén a Rothschildok francia ágába házasodott be. Többek között Aso-t használták fel arra, hogy támogatást vásároljanak Ázsiában a kínai és japán gengszterektől, Aso egyik közeli munkatársa szerint. Ez segít megerősíteni azt, amit az NSA már régóta elmondott nekünk a Rothschildok befolyásáról Kínában és Japánban.

A francia Rothschildok küldtek egy képviselőt is, hogy találkozzon a Fehér Sárkány Társasággal (FST) a 2011. március 11-i nukleáris és szökőár tömeggyilkos támadás után Japánnal szemben, és további támadásokkal fenyegetett, az FST forrásai szerint. Majd meghátráltak, miután ők is fenyegetést kaptak, hogy például az Atlanti-óceánon található La Palma-szigetet földrengés fegyverekkel megtámadják, és egy 100 méteres szökőárt küldenek az Egyesült Államok keleti partvidékére, a források szerint. Megerősíthetjük, hogy hatalmas, megmagyarázhatatlan földrengés történt La Palma-ban közvetlenül a fukushimai támadás után.

https://ruffletheteacher.com/2011/08/12/la-palma-canary-islands

Mindenesetre a Rothschild család brit ága már lemondott. Jacob Rothschild novemberi halála után Nathan, a család új vezetője jelezte, hogy hajlandó együttműködni a Fehér Sárkány Társasággal.

Pentagon források szerint “Miután a királynő megadta magát Trumpnak, Nathaniel Rothschild egykori feleségét meggyilkolták Londonban, és az Egyesült Királyság földalatti bázisait és portáljait megsemmisítették“. Azok számára, akik még mindig nem hiszik, hogy ez a dolog valóságos, nézzék meg a múlt heti brit földrengések szeizmográfiai adatait az alábbi linken. Ez a fajta szeizmográf eredmény csak robbanóanyagokkal lehetséges. Továbbá az Egyesült Királyságban nem nagyon fordulnak elő természetes földrengések.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5960035/Final-photo

https://www.thesun.co.uk/news/6808043/surrey-earthquake-magnitude

Most, hogy a brit Rothschildok megadták magukat, a francia, a német és a svájci ágainak be kell fejezniük az emberiség felszabadítását. Az a tény, hogy a francia Rothschild rabszolga elnök, Emmanuel Macron testőrét a rendőrség megvádolta, miután tiltakozókat vert az utcán azt jelzi, hogy már Macron gengsztereit is célba vették Macron eltávolítása és Franciaország felszabadítása érdekében.

https://www.theguardian.com/world/2018/jul/22/macron-bodyguard

Angela Merkel német kancellár szintén kapaszkodik a hatalomba a család német ágának nevében, de az a tény, hogy 10 éve először nem megy nyaralni ebben az évben azt mutatja, hogy komoly támadás alatt áll.

https://www.express.co.uk/news/world/990796/angela-merkel-holi

A svájci ágat pedig az ázsiai királyi családok udvariasan megkérték, hogy adják vissza az ellopott aranyat, amelyet a BIS és a G7 finanszírozására használtak. Ha nem kapnak kielégítő választ, a különleges erőket és esetleg nukleáris fegyvereket fognak alkalmazni, ígérték a Fehér Sárkány Társaság tagjai.

Az a tény, hogy Trump azt mondta a CBS News-nak, hogy a Rothschild tulajdonú EU egy “ellenség“, és az a jelzése, hogy nem kockáztatja a 3. Világháborút az európai országok védelme miatt, azt mutatja, hogy ezek az országok nem rendelkeznek valódi hadsereggel, amelyek támogatnák őket. Szóval most már csak egy kérdés van, hogy hogyan és mikor távolítja el Oroszország és az USA a Rothschild irányítókat.

https://www.cbsnews.com/news/donald-trump-interview-cbs

https://www.politico.eu/article/donad-trump-nato-montenegro

Eközben az Egyesült Államokban még mindig sok csata várható. Idősebb George Bush orvosát lelőtték a múlt héten, ami a Pentagon forrásai szerint kirobbanthatja a “fegyverek augusztusát“.

https://www.theguardian.com/us-news/2018/jul/22/heart-doctor

Szükség lehet a “fegyverek augusztusára“, hogy felkészüljenek egy, a Pentagon források szerint szeptemberben megrendezésre kerülő Trump és Putyin csúcstalálkozóra. Feltehetően a Putyin által Trumpnak adott információ fog segíteni a Pentagonnak, hogy kiderüljön, kit kéne még kézre keríteni az Egyesült Államokban.

http://tass.com/world/1014095

Pentagon források szerint a következőkre számíthatunk: “Miután a szuper elit felszólította híveit, Trump felhatalmazást kapott arra, hogy ne csak a Szilikon-völggyel és Hollywooddal, hanem a Federal Reserve Board-al és a nagy gyógyszergyártókkal szemben is eljárjon.

Pentagon források szerint a július 30-án Zimbabwéban tartandó választások azért lesznek fontosak, hogy rendelkezésre álljon az afrikai arany egy új afrikai valuta fedezeteként az elkövetkező globális valuta újraindítás részeként.

Annak a jele, hogy a régi uralkodók tudják, hogy a kézírás ott van a falon, Henry Kissinger, aki éppen az olaszországi Bilderberg találkozón elnökölt azt mondta, hogy Trump “egyike lehet azoknak a történelem során, akik időről időre megjelennek, és jelzik egy korszak végét, és arra kényszerítenek, hogy feladjuk a régi szándékokat.

https://sputniknews.com/world/201807201066554344-kissinger

Ez úgy hangzik, mint egy megadási nyilatkozat.

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel