A Kárpát-medence az emberiség őshazája? A magyar kultúra nyomai világszerte – felfedezések amikről az MTA mélyen hallgat…


magyar-osi-turul-1-585x390.jpg
Magyar ősi turul jelkép egy mezopotámiai faragáson, mely az élet fáját ábrázolja – jobbra

Léteznek olyan nagy és ősi felfedezések a magyarságról, melyet végül soha nem tudhattak meg igazán részleteiben a magyarok.

Olyan ősi titkok, tények, melyek erősítették volna nemzeti öntudatunkat, melyek egy új és egységes néppé kovácsoltak volna.

Bizonyos csoportoknak ugyanis nem áll érdekében egy egészséges önképpel rendelkező nemzet… A Magyar Tudományos Akadémia számtalan felfedezésről mind a mai napig nem beszél.

A lenti felfedezéseket mid megtették. Valós emberek, kutatók álltak ki az igazukért, aztán el lettek mégis hallgattatva idővel, vagy csak egyszerűen nem engedték semmiylen fórumon felszlalni az igaz magyarsággal kapcsolatban.

A világ egy bizonyos része – melynek komoly hatalma és befolyása van a hazai tudományos világra is – ugyanis abban érdekelt, hogy a valódi magyar őstörténet ne kerüljön napvilágra.

Az ugyanis veszélybe sodorná az egyetemes világképet is.

A leletek és régészeti nyomok mind egy irányba mutatnak ugyanis: hogy az emberiésg jelentős része, vagy talán telejs egésze a Kárpát-medencéből származik, és bizonyos értelemben mindannyian az ősi magyarok leszármazottai…

Őseink nem elfoglalták a Kárpát-medencét, hanem egy részük kezdettől fogva, mindenkit megelőzve itt laktott, itt fejlődtek néppé.

Számtalan nyelvi, néprajzi és embertani adat utal ugyanis arra, hogy a magyarság a Kárpát-medence legrégibb őslakossága, és hogy mintegy 10-15 ezer évvel ezelőtt, már az árja népek kialakulása előtt, a kő-,réz- és bronzkorban is itt élt, mert itt keletkezett.

Tataárlaka döbbenetes rejtélyéről sem beszélnek ma már, szinte senki. A felfedezés valódi vetülete el lett hallgatva a világ és a magyarok elől…

Az 1870-es években elképesztő leletek tartották izgalomban az épp akkor megszülető magyar régészettudomány kutatóit.

Erdélyből és a Délvidékről ugyanis olyan bizonyítékok kerültek elő, melyek arra utaltak: nem 896-ban jöttek be először – már ha bejöttek, vagy egy részük, mert itt éltek egy jó ideje sokan – magyarul beszélő népek a Kárpát-medencébe, hanem – bármennyire is hihetetlen – az újkőkorban, 10 000 éve!

Hogy megértsük a tatárlaki leletek igazi jelentőségét, néhány alapvetően fontos ténnyel tisztában kell lennünk. Először is: a régészek sokáig úgy vélték, hogy minden tudás, civilizáció Keletről áradt be Európába az ősidőkben.

Ez annyit jelent, hogy szerintük, mialatt Mezopotámiában világvárosok, Egyiptomban pedig piramisok épültek úgy 4-5000 éve, addig itt, a Kárpát-medencében teljes „kulturális sötétség” honolt…

A magyar őstörténet feltárásából a mesekutatók is igyekeznek kivenni a részüket a népmesék, regék és mondák elemzésével.

Megállapították például, hogy a jégkorszakokat megelőző időkben Földünk északi pólusa a mai Magyarország területén volt.

Ennek bizonyítékát azok a népmesék őrzik, melyek azt állítják, hogy valaha rég egyetlen nap volt egy egész esztendő, ami csak a sarkkörön lehetséges…

Más kutatók azt is megállapították, hogy a Kárpát-medencét sosem fedte be a jég, mert a nagyfokú vulkanikus tevékenység, valamint a sok hévízforrás ezt nem engedte.

A viszonylag kellemes éghajlat pedig lehetővé tette, hogy itt fejlődjön ki az emberiség két ága: a hosszúkás koponyájú, húsevő, ragadozó vademberek és a gömbölyű fejalkatú, fejlettebb faj, a magyarság őse.

Hogy ezen kutatások és felfedezések mennyire igazak mások szemében, az nagy talány.

Mi sem állítjuk, hogy minden feltétlen a leírtak szerint volt és történt, elvégre a történelem tudománya nem tévedhetetlen és gyakran elméletekre alapoz.

Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is. Köszönjük!

Az azonban sokat mondó, hogy a nyilvánvaló ásatások, felfedezések és talált régészeti leletek ellenére sem, lehet hallani róluk a fősodratú médiában…


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Magyarnak és Tudományosnak hazudott Akadémia. Bűnei a következőek – a felsorolás nem teljes:

  1. Az “ősi” magyarságot – akik szerintük az Ural hegység lábától, a manysik és a vogulok szomszédságából vándoroltak a Kárpát-medencébe – primitív hordaként könyveli el az MTA. Ezzel szemben a magyarok (hunok) már akkor fürdőkocsikat, szappant, tejport használtak, amikor mások még a kölnit sem ismerték.. HATALMAS AGYMOSÁS!

  2. A finnugor “elmélet”, finn-magyar rokonság oktatása az iskolákban a magyar irodalom, magyar nyelvtan, magyar történelem órákon. Az MTA bűne ebben az esetben: AGYMOSÁS!

  3. “Kalandozások kora”: az egyik LEGNAGYOBB HAZUGSÁG! A magyarok (hunok) koronázási és egyéb ékszereit elrabolták! Az értük folyó kűzdelmek és az ékszerek visszaszerzésért célzottan jutottak el őseink pl.: a svájci Sankt Gallenbe is, vagy egészen a mai Spanyolország területére is! (Visszatérve Svájc területére): A Brenner-hágót nagyon gyorsan, rekord idő alatt, váltott lovakkal mászták meg és jutottak el Sankt Gallenig! Útjuk közben sem nem fosztogattak, sem nem erőszakoltak meg nőket, s nem is gyilkoltak, raboltak! EZ AZ EGÉSZ ÚT ALATT TILOS VOLT SZÁMUKRA ODA ÉS VISSZA IS!!!! Az MTA bűne: AGYMOSÁS AZ ISKOLÁKBAN

  4. Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc a “Nagy Francia Forradalom” hazánkba való begyűrűzése volt, ami egy óriási szabadkőműves összeesküvés volt a Magyar Apostoli Királyság és az Osztrák-Magyar Monarchia szétverésére, meggyengítésére! 1867-ben a liberalizmus a Kiegyezés kierőszakolásával beütötte az első szeget a többezer éves magyarság és a Magyar Apostoli Királyság koporsójába! TEHÁT MINDEN ÉV MÁRCIUS 15. NAPJÁN EZT ÜNNEPELTETIK VELÜNK!!!
  Az MTA bűne: HAZAÁRULÁS!

  A felsorolást még bőven lehetne folytatni!

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük