A Jobbik gerinctelen módon próbálja kimosdatni magát a tüntetések mocskából és közben belerúg a tüntetésen résztvevő tagjaikba is


Sneider arra kéri társait, fontolják meg, akarnak-e olyanokkal tüntetni, akik papokra és bocskait viselőkre támadnak

“Arra kérem a jobbikos tagtársaimat és szimpatizánsainkat, hogy alaposan fontolják meg, el kívánnak-e menni olyan tüntetésre, ahol nemzeti öltözete miatt támadhatnak rá emberekre, egyházi vezetőkre! Megjegyzem, a legnagyobb ellenzéki párt képviselőit vezetve magam is nemzeti viseletben jelentem meg az alakuló ülésen” – írja a Jobbik alelnöke, a cikk végén olvasható bejegyzésben.

Épp csak arról feledkezett meg, hogy nem csak a balliberális antifa csőcselék, de a jobbikos, saját híveik is ugyanúgy csinálták a balhékat. Sőt, emlékezzünk a rendőrnőt mocskoló fapinázó jobbikosokra. De most ebben a konkrét esetben is ami miatt Sneider felháborodott, ott volt a provokátorok első sorában egy árpádsávos zászlós nemzeti pólós ifjú jobbikos. Meglehet nézni a felvételeken.

Bár most Sneider úgy csinál, mintha a jobbikos szavazók, csak olyan tiszta nemzeti véleménykifejező módon vettek volna részt a tüntetésekben, de NEM. Ők, Vonáék, a Jobbik pártvezetés biztatta őket az ezeken való részvételre. Hiszen maguk is velük vonultak. És ezek a fiatalok ugyanolyan módon kivették a részüket mindenben összeállva a balliberális és antifasiszta drogos bandákkal.

Úgyhogy ez az aljas képmutató álnemzeti napraforgó, képmutató “Vaonaista” Jobbikos vezetőség ne próbálja magát ebből az egészből kimosdatni, mert teljes egészében felelősségük van bennük. De ahogyan a választások előtt simán cserben hagyták az évek óta, a Jobbikot velük építő nemzeti radikálisokat, most a velük tüntető új-jobbikosokat is egy mozdulattal a kukába dobták.

Komolyan mondom ez a Jobbik vezetés, az SZDSZ-es, és DK-ás csapatnál semmivel sem különb. Sőt, meghaladja ezeket is a mocsokban, mert ezek a saját támogatóit és szavazóikat dobták most már másodszor a szemétdombra. Ennél aljasabb sunyibb bandát keresve sem lehet az egész országban találni.

 

A Vadhajtások így kommentálták a dolgot:

Roy skinhead is rájött, hogy nem jó buli a liberálisokkal együtt tüntetni…

Jó reggelt kívánunk! Érdekes, nekünk eszünkbe sem jutott…

Vagyis, de! Csináltunk közöttük sok jó videót, hogy leégessük őket. Tükröt tartottunk nekik, országnak-világnak egyenesen ÉLŐ-ben mutattuk be azt az agyi kapacitást, amit képviselnek. De, mivel a lyobbikosok is részt vettek a közös tüntetéseken, így már annyira nem hiteles ez a Sneider féle írás.

Mégis mit vártál, Tamás?

Azért, mert néhány hete a választás utáni dzsemborin összehozott Titeket az Orbán-fóbia, attól ez a réteg még egy magyargyűlölő parazita slepp marad. Egy szintre kerültetek velük, büszkén meneteltetek a szivárványos zászlók, meg a kommunista Noé Kriszta/Vajnai Attila által hordozott vörös lobogók erdejében. Ott volt mellettetek az AVH-s körmös Bauer leszármazottja és a Karácsony Gergely. Gyurcsány vonás pólóban szelfizett a lyobikosokkal.

Ezt mégis hogyan akarjátok magatokról lemosni? És még ezután is volt akciótok. Megspékeltétek egy kordonbontási akcióval, totál hülyét csinálva magatokból. Most mindenki hirtelen megint radikális meg nemzeti lett??? Érdekes…

Álljon itt a skinhead bejegyzése:


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük