A hopi indiánok próféciái

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A hopik az egyik legősibb fennmaradt indián törzs Amerikában. Nemcsak kultúrájuk olyan misztikus, hanem bölcsességeik és próféciáik is. Hitük szerint évezredekkel ezelőtt a Nagy Szellemtől kapták a feladatot, hogy őrizniük kell a Fekete-fennsíkot, és ha elbuknak, nemcsak rájuk, hanem a bolygó összes népére rettenetes sors vár. Ők mai világunkat 4. világnak hívják, de próféciáik szerint már közelít az 5. világ. Vajon mit jelent ez ránk nézve?

A hopik elődjei megjósolták, hogy a 4. világban elfeledkeznek az emberek az őseikről, hagyományaikról, szertartásaikról. Kapzsik, önzők és kegyetlenek lesznek. A jóslat szerint az égből vissza fog térni az elveszett Fehér Testvér, Pahana. Magával hozza a szent táblákat és jelképeket amelyekkel igazolja magát. Ha minden igaz, most is vannak ilyen tábláik és szimbólumaik, csak éppen hiányosak és az említett Pahana hozza el a hiányzó darabokat.

Már jó ideje várják az 5. világ eljövetelét, aminek természetesen jelei is vannak. 1958-ban Fehér Toll, az akkori törzsfő számos Hopi próféciát adott át David Young-nak miniszterelnöknek.

A következők ezek:

Első jel: „Elmondjuk a fehér embereknek, hogy Pahana visszatér. Fehér ember, ez a Föld nem tiéd, nem lehet azé, aki mennydörgéssel megöli ellenfeleit.” – Fegyverek megjelenése

Második jel: A Földünkön hangos, letakart, forgó szerkezetek gurulnak át. – Szekér, autó megjelenése

Harmadik jel: Különös, bivalyszerű állatok, nagy szarvakkal ellepik a vidéket és széttapossák azt. – Szarvasmarha megjelenése

Negyedik jel: Vaskígyók keresztezik a Földünket. – A vasút megjelenése

Ötödik jel: Óriás pókhálók szövik be a Földet. – Villanyvezetékek és telefonok megjelenése

Hatodik jel: Kőfolyók szelik át a Földet, amiken a Nap tükröződni fog. – Úthálózat, autópálya megjelenése

Hetedik jel: Hallani fogod, hogy a tenger feketévé vált, amely számos élőlény pusztulását okozza. –Olajszennyezettség

Nyolcadik jel: Sok olyan ifjút láthatsz, akiknek hosszú haja lesz, mint a mi népünknek. Jönnek és csatlakoznak hozzánk, hogy megtanulják bölcsességünket és a mi útjainkat járják. – Hippik és a spirituális emberek megjelenése

Kilencedik és utolsó jel: Hallani fogod, hogy a mennyei lakóhely nagy ütközéssel fog becsapódni a Földbe. Ez Kék Csillagként fog megjelenni. Utána gyorsan befejeződnek és véget érnek a hopi szertartások és gyűlések.

Egyesek szerint ezutóbbi a NASA Skylab-hoz kapcsolják, ami 1979-ben zuhant le és kék lánggal égett.

Ám a Kék csillagot 2016 augusztusában Anglia területén is lencsevégre kapták, – de Arizonában és Spanyolországban is látták – bár nem zuhant le és még mindig úgy tűnik, mintha a 4. világot élnénk, ami az embereket illeti.

Annyi bizonyos, hogy mikor a Kék Csillag visszatér, magával hozza a tüzet, amely elégeti a Negyedik Világot és elveti az ötödik korszak magjait. Ugyanis a kék csillag a Kachina (Kacsina – a Sirius elnevezése a hopiknál) a hopi mitológiában szellem, amely az új világ eljövetelét jelzi, és ami kék csillag formájában tűnik fel. Talán ő Pahana, az elveszett Fehér Fiútestvér, aki olyasmi lehet, mint a keresztények Jézusa, általa köszönt majd be a béke.

Forrás: noiportal.hu

Ossza meg ismerőseivel!

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel