A Hollandiában élő eritreai migránsok csupán 1,9%-a dolgozik – minek jönnek ezek Európába?

 

Hollandiában a harmadik világbeli migránsok túlnyomó többsége nem hajlandó dolgozni, ezért a nagyvonalú jóléti rendszer szolgáltatásait veszik igénybe. A számlákat „természetesen” a keményen dolgozó hollandiai adófizetők állják, – írja az Origo.hu.

A Holland Statisztikai Hivatal, a CBS nyilvánosságra került adatai alapján a bevándorlók integrációja teljes mértékben kudarcot vallott.

A szír migránsok 95%-a valamilyen szociális juttatásból él, a szegénységi küszöb a körükben pedig 79%-os – írja a Voice of Europe.

Az eritreaiak körében az adatok még ennél is elkeserítőbbek. 96,9%-uk él segélyen, és 80%-uk számít szegénynek. Csak 1,9%-uk dolgozik.A szomáliai migránsok 54,9%-a él a szegénységi küszöb alatt, az afgánok körében ez az arány 36,2%.

Noha az afgánoknál ez nem egy kifejezetten rossz arány, de a foglalkoztatási ráta körükben sem kiemelkedő, mindössze 8,3%-os.Egy régebbi statisztika alapján azon migránsok, akik 2014 után jöttek Hollandiába, 90%-os arányban az érkezésük után még két és fél évvel is munkanélküliek voltak.

Mindezek a számok egyértelműen megcáfolják a magyarországi (Index-444-24-hvg) és a nemzetközi álhírgyárak bevándorláspárti propagandáját.

A hazai ballib hazugsággyár már 2015 óta azt hazudja, hogy szinte kizárólag magasan képzett migránsok, agykutatók, sebészek és mérnökök érkeznek Európába, de a statisztikák nem támasztják alá a vágyvezérelt propaganda állításait.

Ha tényleg agykutatók, sebészek és mérnökök lennének, akkor már biztosan dolgoznának, hiszen Hollandiában és valamennyi nyugat-európai államban óriási hiány van az ilyen szakemberekből.

Origo nyomán