A hatalmi elit végzetes hazugságokkal eteti az embereket: megosztott társadalom felett uralkodó egyvilágrend!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A legnagyobb probléma ami a világban jelen van, hogy az országok adóssága annyira magas, hogy a világ nem tudja kifizetni ezt az adósság állományt.

Ez egy az egyben azt is jelenti, hogy kettő ország kivételével mára minden országot megvettek.

Hogy kik, arról mindjárt részletesebben szó lesz.

A két ország pedig Irán és Észak-Korea, sokan ide sorolják még az oroszokat de ez utóbbira már most is vannak törekvések.

Azok, akik eladósították az egész bolygót, szánt szándékkal tették, azzal a céllal, hogy az összes nagyhatalmat pénzügyi és gazdasági uralom alá hajtsák.

A világ országait gyakorlatilag kilóra megvették a bankok.

A pénzhatalmi bankhálózat mögött jellemzően 4 nagy bank állt és áll ma is.

Ez azt is jelenti, nyilvánvaló végkövetkeztetésként, hogy mi mindannyian rabszolgák vagyunk. A bankok, pénzhatalmi körök és a mögöttük állú szűk világelit rabszolgái.

A háttérhatalmi elit úgy éri el világszerte az egyre nagyobb befolyást és totális kontrollt a társadalmak felett, hogy az államok bábjain keresztül egyre nagyobb kötelezettségeket írnak majd elő a társadalom számára.

Még több adó érkezik majd, újabb kötelező biztosítások, takarékpénztárak, ezzel párhuzamosan az állami rendszereknek pedig teljes lebontása, lásd idehaza az állami egészségügy lebuldózerezése, és az emberek magánkórházak felé való terelése.

Ezzel elérik az államokon keresztül a világhatalmi felé való függőségünket. Az egész rendszer úgy van kitalálva bizonyos hatalmi érdekek mentén, hogy olyan mértékben adósodjanak el az országok, hogy ezeket az adósságokat lehetetlen legyen kifizetni.

Ez egyébként MÁR MOST is így van…

Így el tudják érni azt, hogy a lakosság egész életében finanszírozza a magánhatalomnak a gyarapodását…

Ugyanis az államoknak amit a polgárok befizetnek, azoknak egy része a magánhatalom kezei felé vándorol tovább a különféle banki és pénzügyi intézményeken keresztül.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel