A gyorséttermi hamburgerek emberi fogyasztásra sem alkalmasak: kitálalt a sztárséf!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A hús pocsék minőségén túl, az ammónium-hidroxid is káros az emberi egészségre. Oliver gyakran hívta ezt az eljárást “a rózsaszín iszap műveletnek

Jamie Oliver nem csak kiváló szakács, de remekül készít hamburgereket is. Csak azzal a különbséggel, hogy ő természetes anyagokból teszi mindezt.

Nemrégiben pedig meg is nyerte az egészségtelen élelmiszerekkel szemben folytatott küzdelmét azzal, hogy bebizonyította, a gyorséttermi hamburgerek nagy része rendkívül káros.

Hozzátette, hogy nem törvényszerű, hogy minden hamburger egészségtelen legyen: léteznek nagyon jó és vitális alternatívák.

Oliver már nem egyszer mutatta meg, hogy a mekis hamburgerek hogyan is készülnek, és milyen bizarr eljárással kerülnek elő a húspogácsák, majd öltenek formát hogy a hamburger bucikba kerüljenek…

A hamburger-rajongó mesterszakács vállalta a háborút a gyorséttermi iparral szemben:

Szerinte “tulajdonképpen fognak egy kutyáknak valóan silány terméket, és ezen mosógépes lépés után, amely feloldja az ehetetlen részeket, és egységes péppé változtatja azokat: embereknek adják.”

“Miért tenne bármilyen érzékeny emberi lény a gyereke szájába ammóniával átitatott húst?” – kérdezte Oliver.

Oliver egyébként azt állítja, hogy az amerikai üzemi étkezdékből és gyorséttermekből származó marhahúsok 70 százalékát ezzel az anyaggal kezelik.

Azt is bemutatta már korábban, hogyan készül a csirke falatka.

Miután leválasztotta a legszebb egész húsrészeket a csirkéről, a visszamaradó zsíros csontok és belsőszervi cafatok kerülnek feldolgozásra az ilyen gyors-sültekhez.

Az élelmiszeripar az ammónium-hidroxidot anti-mikrobiális szerként alkalmazza, amely lehetővé tette a vállalatok számára, hogy egy máskülönben ehetetlen húst használjanak!

Hogy ez mennyire elterjedt ma jelenleg, nem tudni, hiszen minden vállalat tagad. A tagadás, és a bizonyítékok azonban két külön dolgot mutatnak…

https://youtube.com/watch?v=dCqKl4Q3hW4%22%3Ehttps%3A

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel