A gízai nagy piramis rejtett kamrái – videó

2d8f1fb9ab354a73d2617c35c3c0fd4d
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egyiptom egyik legtitokzatosabb piramisának a mélyén számtalan titkos üreg, és mesterséges kamra, szűk folyosó és csatorna található, melyek egy részébe betekintést nyerhetünk ebben a videóban.

Feltárul a gízai nagy piramis rejtett titka? A válaszra nehéz bármi is mondani, hiszen még ma is számtalan titkot rejt.

Sőt, ami azt illeti, újabb titkokra derül fény, és ahelyett, hogy a kérdések megválaszolásra kerülnének, újabbak merülnek fel.

Több különböző rejtett alagutat fedeztek fel az évtizedek során a piramis belsejében, és akad több olyan is közülük, melynek nem jöttek rá a céljára.

Több nagy kamrának a helyére is fény derült, melyekről azelőtt semmit sem tudtak a régészek.

Ilyen volt például a Királyné kamrájának nevezett kamra, ami valószínűleg egy befejezetlen sírkamra, félrevezető nevét az araboktól kapta.

Ezzel ellentétes vélemények szerint kultikus kamra, és sosem tervezték sírkamrának, hanem valamiféle átjáró lehetett a túlvilágra.

A Királyné kamrájához vezető járat a bejárati folyosóból nyílik, és 39 méter hosszú. A folyosón nincs lezárást biztosító zárókő, ami Stadelmann szerint megerősíti azt a feltevést, hogy ezt a helyiséget nem tervezték sírkamrának.

2d8f1fb9ab354a73d2617c35c3c0fd4d

 

A talajszint alatt 30 méterrel található egy másik érdekes kamra, mely szintén befejezetlen a vizsgálatok szerint. Ennek hossza 14 méter, szélessége pedig 8 méter.

Az egyiptológusok még vitatkoznak azon, hogy e kamrát az uralkodó korai halála esetére építették, vagy már eleve ilyenre tervezték a piramis belső szerkezetét.

Számtalan megmagyarázhatatlan rejtély övezi ezeket a kamrákat, és sokak szerint nem véletlen, hogy a tudomány nem tud rájönni az eredeti céljukra, és arra, hogy miért építhették őket egykoron.

gizai-nagy-piramis-titkos-kamrak-8cee1c6

Akad olyan verzió is, miszerint idegen szerkezetek, vagy kisebb atomreaktorok voltak ezekben a kamrákban elrejtve, melyek az ősi idegenek által az emberiségnek átnyújtott technológián alapultak.

Ha tetszett, és szerinted is lapul valami a piramis legmélyén, ami felett eddig elsiklott a tudomány, akkor.

<a class="bluelink boldlink" target="_blank" rel="noopener" href="https://youtu.be/pBEPVyPRYuU">https://youtu.be/pBEPVyPRYuU</a>

 

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel