A gazdag arab országok báránybőrbe bújtatott farkassokkal foglalják el Európát

eu-gazdag-arab-orszagok-terve-1-585x390.

Az anyaméh a kulcsfegyver, és az európai lakosság túlszülése. 5-6 generáció, és már nem mi leszünk többen…

Valójában a menekültek nem mások, mint a keleti világ fondorlatos lakóinak előretolt helyőrsége?

A felvetés már önmagában ijesztő, és ez csak egy lehetőség, de valljuk be, benne van a pakliban, és sokak szerint erre igen erős a gyanú, mi több, konkrét jelzések is vannak.

A gazdag arab világ nem véletlen zárta le a határait a menekültek elől.

Tudták, hogy nem a háború elől menekülnek, hanem ők maguk a háború. Ezt a hatalmas káoszt pedig Európa felé irányították.

A kulcs az anyaméh.

Ez ugyanis egy olyan fegyver, amivel egy csendes, vérmentes háború lehet nyerni, és ezt a kezdetektől fogva nagyon jól tudták.

Európát több ízben is próbálták meghódítani, sokszor hihetetlen emberáldozatokkal járó hadjáratokkal, de mindhiába.

Idővel Európa népei mindig sikerrel kiverték őket a keleti régiókig.

Az új, csöndes hadviselés lényege azonban pont az, hogy nem lehet ellene harcolni, legalábbis Európa nem tud.

A beáramló embertömeg egy új, párhuzamos civilizációt fog alkotni a kontinensen belül, idővel pedig egyszerűen túlszülik az európaiakat.

Európa születési rátája ugyanis nagyon alacsony, évről-évre egyre gyengébb, míg a keletről és a harmadik világból áramló népek születési aránya ennek SOKSZOROSA.

Könnyen belátható, hogy alig kell 5-6 generáció ahhoz, hogy Nyugat-Európa lakossága olyan mértékben kicserélődjön, hogy a bevándorló hátterű lakosság kerüljön többségbe.

Ez pedig nem csak demográfiai szinteken hoz óriási változásokat, de a politikában is.

Egy igazi tragédia lesz a kontinens lakossága számára. Gyakorlatilag ez lesz az európai civilizáció Trianonja, egy olyan közösség bomlasztás, amit belülről hajtanak végre.

2100-ra más semmi sem lesz ugyanaz, mint ami korábban.

Európa “arca” átalakul és a jelek szerint két részre fog az egész szétszakadni: lesz egy keleti blokk, ahová a nyugati országokból átmenekülnek a németek, a franciák, a svédek… és lesz egy nyugati blokk, ami már sokkal inkább a Közel-Keletre fog hasonlítani.

Káosz és állandó konfliktusok, háború és saría fogja uralni, a hitetleneket pedig üldözni fogják.

Persze ez egy igen vészjósló forgatókönyv, de csak akkor következik be, ha továbbra sem hajlandó Európa, és a kontinens politikáját irányító elit valamit tenni…