A francia asztronautanő hátborzongató üzenete az egész világot sokkolta! Mindenről hazudtak nekünk!

A Föld lakóit figyelmeztetni kell! – mondta. Végül rejtélyes körülmények között öngyilkosságot kísérelt meg. Mi történik a Föld körül?

Claudie André-Deshays Haigneré neve a történelem hasábjaira egy borzalmas, máig megfejtetlen rejtély kapcsán vonult be.

Ő volt az a francia asztronauta nő, aki egy megrázó üzenetben tört ki, melyben egy az egész világra veszélyt jelentő veszélyről beszélt, nem sokkal később pedig öngyilkosságot kísérelt meg.

“A Föld lakóit figyelmeztetnünk kell!E Erről mindenkinek tudnia kell!” – állította, miközben hisztérikus állapotban volt, majd végül mindenki megdöbbenésére megpróbált öngyilkos lenni.

De mi is történt vele? Miről beszélt, és mi juttatta idáig?

Claudie volt Franciaország első igazi űrhajósnője, aki ki is jutott a világűrbe. Az 1981-ben doktorált hölgyet mindig is érdekelte az űr, és a csillagászat. Világ életében azt vallotta egyébként, hogy léteznek földönkívüliek.

Szerinte kizárt, hogy Isten, vagy a kormosz teremtője ekkora parányi lényekre pazarolt el egy ilyen hatalmas univerzumot.

Olyan nagy vágya volt az űrutazás, hogy mindent megtett azért, hogy kijusson oda. 1999 és 2002 között az Európai Űrügynökség szolgálatában volt, végül pedig 6 francia űrhajós közül választották ki egy űrrepülésre.

1985. szeptember 9-től részesült űrhajóskiképzésben. Összesen 25 napot, 14 órát és 22 percet töltött a világűrben. 2002. június 18-án köszönt el az űrhajósoktól.

Sokak szerint valamit láthatott fent, mivel miután hazajött, váratlanul minden űrhajózással kapcsolatos dologgal megszakította a kapcsolatot. Évekig nem lehetett hallani felőle, és tőle szokatlan módon politikával kezdett el foglalkozni.

Egyre inkább elkezdett politikai kapcsolatai lévén kutatásokkal foglalkozni, és több kutatólabort is felvásárolt, ahol kutatni kezdett. Ezektől a kutatólaboroktól később az állam váratlanul minden előjel nélkül vonta meg a támogatást.

Különféle ezoterikus és paranormális kutatásokat is végeztek ezekben a laborokban az egykori űrhajósnő vezetésével, legalábbis számtalan forrás ezt állítja az eset kapcsán.

Ha lehet hinni a kétes eredetű ezzel kapcsolatos dokumentumoknak, aktáknak, akkor Claudie a kísérletei által akarta bebizonyítani, hogy az ezoterikus jelenségek valósak, és egy párhuzamos dimenzióval magyarázhatóak.

A mai napig nem tudni, mi történt ezen laborok mélyén, de az űrhajósnő egész világ számára szóló riasztó monológja mindenkit megijesztett.

Egyik este egy nagy adag altatót vett be, és folyamatosan azt mormolta önkívületben, hogy „A Föld lakóit figyelmeztetni kell!”. Ezután mély kómába esett,d e soha nem tudta megmondani később felébredve, hogy mi is történt ott és akkor.

Nem is emlékezett arra, hogy mi történt.

Persze a konteó hívők azt gondolták, hogy a kormányzat és titkos hatalmak próbálták a kutatónőt félreállítani, hogy ne kerüljön nyilvánosságra a kutatási anyaga valami döbbenetes felfedezésről.

Sőt, rejtélyes módon aznap este, amikor öngyilkosságot kísérlet meg, porig égett az egész laboratóriuma…