A Föld ősalapító közössége: az “istencivilizáció” segítette az ember felemelkedését?

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Sötét titkok és bizonyítékok az emberiség homályos múltjából. Egy ember előtti sziklába süllyesztett tenyérnyom, egy óriások kezébe illő millió éves kőbalta, és egy a fajunk létezése előtt megépült híd közötti elfelejtett kapocs. Tiltott régészet, és amit nem mondanak el.

Sokan tisztában vannak azzal, hogy az emberi múlt története hiányos, de minimum hézagokkal teli.

Rengeteg a megválaszolatlan kérdés, főleg abból az időszakból, amikor az ember elkezdett eszközöket használni, és szép lassan végleg kitört az állatvilágból.

Ezt ugyanis sem genetikai sem más módon nem sikerült még megmagyarázni, akárcsak azt, hogy miért és hogyan nőtt meg az emberi elődök agykapacitása az evolúciós folyamatokhoz képest ellentmondó gyorsasággal.

Vajon isteni lények, egy kozmikus civilizáció “okosította ki” az ősemberek egy csoportját még Afrikában?

Rengeteg olyan történelmi emlék van, de konkrét tárgyak, leletek is, amik értelmezhetők ezen elhallgatott múlt mentén.

Sőt, éppen ezekről az elhallgatott momentumokról árulkodnak, amik messze felborítanák az emberiség jelenleg ismert evolúciós idővonalát.

Ilyen az a tenyérnyom például, amit eredetileg Afrikában találtak meg, és ami semmi másra nem hasonlít.

Ehhez hasonló tenyérlenyomatokat a világ más tájain is találtak már. Olyan, mintha emberé lenne, még az erezetek is megmaradtak, mikroszkopikus felvételeken legalábbis sikerült őket azonosítani.

Ami azonnal szembetűnik, az a hatalmas méretek.

Talán az egykor a Földet uraló nefilim óriások nyomai?

Sőt, születtek rá tudományos magyarázatok, miszerint ősgyíkok tenyérlenyomata lehet, melyek kísértetiesen hasonlítanak az emberére…

Ez azonban nem minden régész és antropológus szerint állja meg a helyét, sőt.

Ezekbe a hatalmas kezekbe illő kőbaltákat is feltártak már a Föld számos pontján. Ez megint csak felveti egy egységes, az egész világon jelenlévő faj képviseletét itt a Földön, akik nagyobbak voltak az embernél.

Ezek a leletek összekapcsolódnak. Mind ugyanahhoz az őscivilizációhoz tartoztak, melyek a mi isteneink lehettek.

Talán éppen az ő jelenlétük magyarázhatja Ádám hídját is, mely szintén az ember előtti időkből származik, és az egyik legelső ilyen építmény lehetett, értelmes kezek által.

Dél-India és Srí Lanka közti Palkszorosban, az óceánban. A különös földnyelven régen gyalogosan is lehetett közlekedni, ám a viharok miatt fokozatosan süllyedni kezdett, egy 1480-as ciklon során pedig teljesen víz alá merült.

A Rámájana-eposz is megemlíti a hidat, ami Rámésvarom és Srí Lanjka között lett létrehozva. Ez egyértelműen utalás volt arra, hogy nem természetes képződményről van szó.

1,7 millió évvel ezelőtt mégis mi hozhatta létre, ha nem a jelenlegi emberi civilizáció?

Itt jön képbe a sokak által emlegetett teória, miszerint valójában az előző emberiség volt az, mely létrehozta a hidat. A híd egyértelműen mesterséges, ezt a korábbi ásatások, és helyszínen végzett kutatások is alátámasztottál.

Tudni kell, hogy 2 millió éve jelent meg Kelet-Afrikában az első ismert, az emberek (Homo genus) közé sorolt faj, a Homo habilis. Ekkor ezek még ősemberek voltak, és képtelenség, hogy olyan fejlettek, értelmesek legyenek, hogy egy ilyen összetett monumentális hidat létrehozzanak. A híd mégis ott áll, és létezik.

Az emberiség elődjének tekinthető olyan kezdetleges, de mégis nagyon fejlett civilizációk, mint az akkádok vagy a sumerok, de akár említhetnénk az indiánokat is, mind ugyanabból a forrásból “vannak”.

Mind ugyanazt írták le, csak más-más módon elevenedett meg a mítoszaikban: egy ősi, kozmikus, csillagok közül érkező, onnan eredő civilizáció felel a világunkért és magáért az emberért.

Ez az úgynevezett “istencivilizáció” örökítette aztán át az ősi tudást, miután kitenyésztette az embert az alacsony intelligenciájú majomelődökből a saját genetikai kódját felhasználva.

Látnunk kell ezen összefüggéseket.

A világ legősibb vallásai, az ősmítoszok, legendák mind ugyanazon varázslényekről, égi vándorokról szólnak…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel