A feministák már a szexrobotokat is védik és a férfiakat visszautasító funkciókat követelnek nekik

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Dr. Sergi Santos spanyol feltaláló azzal került  a napokban a hírügynökségek figyelmének középpontjába, hogy bejelentette, hogy Samantha néven egy tavalyi techvásáron bemutatott szexrobotjának szoftvereit olyan új funkcióval látja el, hogy Samantha bármikor ellenállhasson a férfiak “kéretlen, szexuális jellegű közeledésének”.

https://youtube.com/watch?v=BtnXwH0N7oo%22%3Ehttps%3A

Ennek okaként azt nevezte meg, hogy a látogatók, akiknek bemutatta a szórakoztató eszközt, összevissza taperolták, koszolták, ami nemcsak a baba külsején, de Santos lelkében is foltokat ejtett. A hírek szerint a tudóst mindemellett felesége unszolta erősen, hogy ruházza fel az említett új funkcióval a robotot.

Tehát Samantha immár lehet fáradt, fájhat a feje, vagy csak simán mondhatja, hogy ma nincs kedve semmihez. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a leglényegesebb eredeti funkciójától fosztotta meg a robotot. Azonban a feminista hírforrások a társadalmi felelősségvállalást éltetik Sergi Santos döntésében.

Ha valaki tolakodón, agresszívan ér a szexuális szórakoztatóeszközhöz, az rögtön ellenkezik és nemet mond, így elméletileg a valódi nők viselkedését tükrözi vissza és ezáltal megtanítja a férfiakat, hogy megfelelő tisztelettel bánjanak partnerükkel, függetlenül attól, hogy ember vagy éppen robot az illető.

Egyébként a szexgépeket regulázni akaró feministák rendszeresen arról szónokolnak, hogy a szexrobotok veszélyeztetik a nőket, mert nőellenes, erőszakos, “tárgyiasító” viselkedésmintákra ösztönözhetik a férfiakat.

Samanthának egyébként motorikus végtagjai, arca és csípője van, és vágykeltően suttog, ha kedvesek vele. Ha a tömeggyártása elindul, nagyjából 4.700 dolláros – potom 1,3 millió forintos – áron kerül majd forgalomba. Vagyis ennyi pénzt fizethetnek majd a hitech szexjátékok hívei azért, hogy nőiesen visszautasítsa őket még egy gép is.

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel