A fehérből feketévé lett német modell azt állítja, hogy fekete gyerekekei lesznek egy fehér férfitől

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A Martina Big művésznévre hallgató német modell és színésznő először azzal vált „híressé”, hogy óriási melleket csináltatott magának, majd 2017 januárjában még jobb ötlete támadt: eldöntötte, hogy ő márpedig fekete lesz.

A „rasszváltást” előmozdítandó melanint fecskendezett a bőrébe, illetőleg a száját és az orrát is plasztikáztatta.

A hölgy “evolúciója”. Kép forrása: martina-big.com

Martina Big az új külsejére már több mint tízmillió forintnak megfelelő összeget költött el, de további beavatkozásokat is tervez, hogy minél hitelesebb afroamerikaivá váljon.

A modell tavaly márciusban Kenyába utazott, ahol egy autentikus afrikai nevet is felvett, a weboldalán olvasható sorok tanúsága szerint az új neve Malaika Kubwa (Nagy Angyal).

Fehér házaspár, fekete gyerekek?

A hölgy a legújabban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy reggeli műsorban – a férje jelenlétében – arról beszélt, hogy mivel mindketten melanint fecskendeznek a bőrükbe, a születendő gyermekeik fekete bőrszínnel fognak a világra jönni.

Martina Big és férje. Kép forrása: Twitter.

A házaspár mindezt egy – a műsorban meg nem nevezett – orvosra hivatkozva állította. Elmondásuk szerint a szakember azt mondta nekik, hogy Martina óriási melleivel ugyanúgy fog tudni szoptatni, mint egy átlagos nő, illetve hogy a gyerekeik feketék lesznek.

Mondani sem kell, hogy a műsort követően felrobbant az internet, nagyon sokan tették egyértelművé, hogy a sötét színű pigmenteket tartalmazó injekciók nem írják át senki DNS-ét sem.
 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel