A fehér-ellenes Dél-Afrika: Kiment az óceánhoz és soha nem tért vissza az anya, akinek megerőszakolták és halálra verték a lányát

A héten tartották a tárgyalását három férfinak, akik brutálisan megerőszakoltak, majd halálra vertek egy fiatal, 21 éves nőt még 2017 tavaszán Fokvárosban.

A tárgyaláson ott volt a lány apja is, akinek nem csak a gyilkosokkal kellett szembenéznie, hanem kénytelen volt felidézni azt is, hogy hónapokkal a lányuk meggyilkolása után a felesége kisétált az óceánhoz, és soha többet nem ért vissza.

1698822_screen-shot-2018-11-09-at-132344

Hannah Cornelius

– Nem hiszem, hogy öngyilkos lett, de abban biztos vagyok, hogy nem tudott megbirkózni a fájdalmával – mondta a bíróságon Willem Cornelius.

– A fiam és én már nem család vagyunk, hanem csak túlélői a múltunk romjainak – tette hozzá.

A három férfit végül bűnösnek találták, hogy megerőszakolták és megölték a 21 éves Hannah Corneliust és vele együtt elrabolták a barátját, Cheslin Marsh-t.

Az egyik támadó felidézte azt is, hogy a lány könyörgött, hogy ne erőszakolják és öljék meg őket, mindhiába. Miután megtagadta, hogy kiszálljon az autóból hasba szúrták aztán egy kővel bezúzták a fejét.

(via Crime Online)