A Disney repülő robot kaszkadőre úgy pózol, mint egy szuperhős – Elképesztő videó

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A legtöbben valószínűleg arra fogadnának, hogy az emberi kaszkadőrök munkáját hamarosan olyan technika fogja átvenni, mint például a számítógépes grafika. Kiderült azonban, hogy a robotok ezt a feladatot is el tudják vgezni, és a Disney már alkalmazza is őket.

A legújabb beszámolók szerint a cég nagy előrelépést tett az animatronika területén. Ezek azok az életszerű, általában statikus robotok, amelyek a tömegek szórakoztatására szolgálnak a Disney-parkokban és üdülőhelyeken.

De az animatronika új fajtája lassan teljesen megváltoztatja a robotok tervezését. A cég “Stickman” projektje után a Disney mérnökei ma olyan humanoid robotokat fejlesztenek, amelyeket légi mutatványok végrehajtására terveznek.

A lézeres irányítás és a beépített gyorsulásmérők és giroszkópok segítségével ezek a robotok képesek a levegőben irányítani a saját helyzetüket, és tökéletes szuperhős pózt tudnak felvenni repülés közben. Az alábbi videó ezeket az elképesztő robotokat mutatja be akció közben.

A Disney nem mondta, hogy ezek a robotok fognak a vidámparkokba kerülni, de nem nehéz elképzelni őket, hogy olyan híres Marvel vagy Pixar karakterek szerepét vegyék át, akik készen állnak egy színpadra állni emberi párjukkal.
Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel