A Dark Overlord hacker csoport nem blöffölt, újabb 9/11-es dokumentumokat tettek közzé

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A Dark Overlord hacker csoport kiadta a dekódoló kulcsokat 650 dokumentumhoz, amelyek 9/11-el vannak kacsolatban. Hacsak nem fizetnek váltságdíjat, még több kiszivárogtatással fenyegetnek, ami pusztító következményekkel fog járni az amerikai “mély államra” – számol be róla az Új Világtudat

A most nyilvánosságra hozott dokumentumok csak egy töredékét jelentik a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokkal kapcsolatos 18000 titkos dokumentumnak, amelyekről úgy vélik, hogy biztosítóktól, ügyvédi irodáktól és kormányzati szervektől lopták el őket.

A Dark Overlord kezdetben azzal fenyegetőzött, hogy 10 gigabájtnyi adatot hoznak nyilvánosságra, hacsak a meghekkelt cégek nem fizetnek egy meg nem határozott összegű bitcoin váltságdíjat. Szerdán azonban a csoport bejelentett egy “többszintű kompenzációs tervet“, amelyben a nyilvánosság a bitcoin kifizetésekkel feloldhatja a dokumentumokat.

Egy nappal később a Dark Overlord azt mondta, hogy több mint 12000 dollárnyi bitcoint kaptak, ami elég ahhoz, hogy az “1. réteg” és több “ellenőrző pont” feloldásra kerüljön, amely összesen 650 dokumentumot tartalmaz.

Négy további réteg van titkosítva, és a csoport szerint “minden réteg több titkot, károsabb anyagot és általában több igazságot tartalmaz.

A hackerek 2 millió dollárt kérnek bitcoinban a “mega kiszivárogtatás” nyilvános kiadásáért cserébe, amelyet “a 9/11-es papíroknak” neveznek.

A csoport felajánlotta, hogy a dokumentumokat terrorista csoportoknak, külföldi kormányoknak és médiáknak is eladja. Amikor az orosz RT csatorna megkereste a hackereket, azt mondták, hogy a csatorna kizárólagos hozzáférést kaphat a potenciálisan robbanásveszélyes papírokhoz – természetesen pénzért cserébe.

Egyébként az “1. réteg” dokumentumai – ha hitelesek – nem tűnnek robbanásveszélyes kinyilatkoztatásoknak. A nyilvánosságra hozott dokumentumok elsősorban a repülőtéri biztonsággal kapcsolatos tanúvallomásokra és a 9/11-es támadások által érintett felekkel összefüggő biztosítási kifizetésekre vonatkozó adatokra összpontosítanak. Ugyanakkor a napvilágra hozott adatok azt sugallják, hogy a csoport nem blöfföl.

Szolgáljon ez végleges bizonyítékként arra, hogy az, amit mondunk, igaz, és hogy pontosan úgy csináljuk, ahogy megígértük. Továbbra is hagyjuk, hogy érkezzenek a bitcoinok, és hogy az igazság utat törjön,” – írták egy üzenetben, amely tartalmazza a dekódoló kulcsokat.

A dokumentumok – amelyek szinte azonnal törlésre kerültek a Reddit, Pastebin és a Twitter oldalairól – letölthetők a Steemitről a cikk megjelenésekor.

https://steemit.com/thedarkoverlord/@thedarkoverlord/9-11

Röviddel a dekódoló kulcsok kiadása után a csoport egy ultimátumot intézett az “Amerikai Egyesült Államok nemzetállamához és a mély államhoz“.

Az összes többi érintett félnek (légitársaságok, peres cégek, nyomozó cégek, FBI, TSA, FAA, bankok, biztonsági cégek stb.) Le fogunk égetni, hacsak nem kezdetek el ‘játszani a labdával’,” szól az üzenet.

https://steemit.com/thedarkoverlord/@thedarkoverlord/a-me

Nyilvánvalóan feldühödve azon a tényen, hogy a váltságdíjat még nem fizették meg, az üzenet figyelmeztet: “Ezeket a rétegeket úgy hámozzuk vissza, mint egy hagymát. Senki sem tud megmenteni benneteket, kivéve ti magatokat. Fizessetek!

Bár a csoport ragaszkodik ahhoz, hogy pénzügyileg motiváltak és nem érdekli őket a “hacktivizmus”, mindazonáltal reménykednek abban, hogy a folyamatos tömegfinanszírozás biztosítani fogja a 18000 dokumentum teljes kiadását.

Nem engedhetjük, hogy a főáramú média továbbra is elhallgassa az igazságot. Biztosítanunk kell, hogy propagandájukat darabokra zúzza az igazság,” – írták a hackerek a “1. réteg” dekódoló kulcsainak megadása után.

A Dark Overlord azt állítja, hogy nem csak a világ legnagyobb biztosítóitól, mint a Lloyds of Londontól és a Hiscox-tól, hanem a World Trade Center komplexumhoz tartozó Silverstein Properties-től, valamint különböző kormányzati szervektől megszerzett dokumentumok birtokában van.

A “mega kiszivárogtatás” állítólag olyan titkos dokumentumokat tartalmaz, amelyeket meg kellett volna semmisíteni, de a jogi cégek megtartották azokat, és amelyek állítólag feltárják az “igazságot a modern történelem egyik legismertebb eseményéről“. (1)

(1) – https://www.rt.com/usa/448058-dark-overlord-leaks

Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel