A család eltörlésére szólítanak fel a koronavírusra hivatkozva, a “sorosista” NGO-k

Szánalom, hogy ezek a lények még a koronavírust is a család rombolására és eltörlésére használnák fel!

Persze ki mások lennének ők, mint az Open Democracy szélsőliberális brigádjai….

(Tudjuk, kihez tartoznak és milyen célokkal rombolnak, de rendszeresen kimutatják a valódi céljaikat, így leleplezhetőek.)

Mert ne feledjük, minden tervük mögött a nemzet és család intézményének rombolása / felszámolása áll, hiszen azok mindig stabil alapot jelentenek az egyén identitása szempontjából. Aki pedig biztos családi értékekkel vagy nemzeti identitással rendelkezik, az aligha befolyásolható és állítható be egy uniformizált Új Világrendbe! (saját megj)

OPEN DEMOCRACY írja:

“Jobbat érdemlünk, mint a család. És a koronavírus időszaka kiváló alkalom az eltörlésére. Anne Boyer örökké ragyogó szavaival élve:

»Most már meg kell tanulnunk jót tenni idegeneknek is. Most már úgy kell élnünk, hogy élő bizonyítéka legyünk annak, hogy a rákos beteg, az idős ember, a fogyatékos ember, és azoknak az életében is érték van, akik felfoghatatlan körülmények között, tömegben és veszélyben élnek«.”

“Még ha a nukleáris család nem is jelent közvetlen fizikai vagy mentális veszélyt valaki személyére – úgy mint a házastársak bántalmazása, a gyerekek megerőszakolása, vagy a queer-bashing –, a család, mint a társadalmi reprodukció formája még mindig egy kalap szar.

Meghatározza a genderünket, a nemzetiségünket és a rasszunkat. Arra nevel, hogy a produktív munka norma.

Arra nevel, hogy azt higgyük, individuumok vagyunk. Minimalizálja a tőke költségeit, miközben maximalizálja azt a munkamennyiséget, amit az emberi lények a létfenntartáshoz elvégeznek.

Úgy zsarol bennünket, hogy azt higgyük: a szeretet és gondoskodás számunkra elérhető és egyetlen forrásán, a családon kívül máshonnan ezek nem is eredhetnek.”

 

“Még nem tudjuk, hogy képesek leszünk-e a kapitalizmusnál jobbat kitalálni a járvány és az azt követő depresszió romjain. Csak azt mondhatom bizonnyal, hogy 2020-ban a családok A Család ellen, és az otthonok és Az Otthon ellen című vitáknak egyre intenzívebben kell zajlaniuk.” – írja az OPEN DEMOCRACY…..

A jó Isten mentse meg a világot tőlük, de a terveiktől és az ideológiájuktól is!
Source: The coronavirus crisis shows it’s time to abolish the family