A CIA tervezte meg és hajtotta végre szeptember 11-én az ikertornyok lerombolását?

Amerikának a mai napig senki sem hiszi el azt, ami 2001-ben történt. Belső munka bizonyítékai, avagy egy kiprovokált háborús hadjárat előzménye volt?

Aki valamennyire tisztában van Amerika történetének legnagyobb terrortámadásával, az azt is tudja, hogy a hivatalos,a hatóságok által elmondott verzió feltételezhetően rengeteg mindent nem árul el a valóságról.

Mi több, konkrét tényeket hazudtol meg.

Olyan tényeket, melyek arra világítanak rá, hogy az egész valójában nem is úgy történt, ahogyan Amerika az egész világgal azt “megetette”…

2001. szeptember 11-én reggel nyolc és kilenc között 19 arab gépeltérítő elrabolt négy amerikai repülőt, az American Airlines 11-es és 77-es járatát (AA 11, AA 77), illetve a United Airlines 93-as és 175-ös járatát (UA 93, UA 175). A gépek közül az AA 11-et a World Trade Center északi, az UA 175-öt a WTC déli tornyának vezették. Az AA 77-essel a Pentagonnak repültek, az UA 93-ast az utasok megkísérelték visszafoglalni, ezért a géprablók szándékosan a földnek vezették Pennsylvaniában. A becsapódások miatt a WTC két tornya összedőlt. A terrortámadásoknak összesen közel négyezer halálos áldozatuk volt.

Sokak szerint valójában valami telejsne más zajott le.

A WTC ikertornyait előre elhelyezett bombákkal robbantották fel, vagyis belső munka volt.

Az indíték? Pofonegyszerű: háború a Kelet ellen! Célpontok pedig Irak, Afganisztán és szövetségeseik.

A másik ok az anyagi haszonszerzés.

Az épületet üzemeltető Larry Silverstein 7,1 milliárd dolláros biztosításában, másrészt Bush elnök testvérének, Marvinnak – a WTC biztonsági cégének egyik vezetője érintett. Véletlen lenne?

A szeptember 11-én történteket vizsgáló kongresszusi bizottság megállapításai szerint a valóságban akkor, amikor a Pentagonba repülő csapódott, az amerikai légügyi hatóságok még az American Airlines másfél órával korábban a WTC északi tornyába csapódva megsemmisült 11-es járatát keresgélték a radarképernyőkön.

De akkor mi csapódott a Pentagonba….?

Fontos és kihagyhatatlan tényező: a támadásokat követően Bush elnök népszerűsége 90%-ra nőtt.

Az Egyesült Államok történetének egyik legnagyobb átszervezése következett, mikor törvénybe iktatták a Homeland Security Actet (vészforgatókönyv nukleáris támadás, vagy egyéb katasztrófák esetére), mellyel egy időben a Department of Homeland Security (belbiztonsági szervezet) felállítása is megtörtént.

A Kongresszus a USA PATRIOT Actet is ekkor fogadta el, melynek célja a jövőbeli terrorcselekmények megelőzése és kivédése.Civil csoportok kritizálták a PATRIOT Actet, azt állítva, hogy a rendelet lehetőséget ad a rendfenntartó szerveknek az állampolgárok magánéletébe való beférkőzésre.

Az egész valójában teljesen másról szólt.

Egy totális háborús hadjárat kiprovokálása volt a cél, és az, hogy megindokolják, hogy Amerika miért masírozik be Keletre.

Érdekes módon ugyanis a célországok rengeteg olajkinccsel és egyéb dologgal szolgáltak az USA számára…