A CIA ex-vezérigazgatója kitálalt: globális cselszövéseket követünk el más nemzetek kárára!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

“Én voltam a CIA igazgatója. Hazudtunk, csaltunk, loptunk… Olyan volt, mint… Teljes tréning kurzusokat tartottunk erre. Ez az amerikai kísérlet dicsőségére emlékeztetheti önöket.”

Mike Pompeo amerikai külügyminiszter, korábban a CIA vezérigazgatója mondja el saját szavaival a teljes igazságot, ami azok mögött a bizonyos vörös függönyök között zajlik, amivel minden igazságkutató ember tisztában van mára.

Gonosz kínaiak és sátáni oroszok.

Forrongó és veszélyes Közel-Kelet, ahol csak az anarchia uralkodik…

Amerika megpróbálta az elmúlt évtizedekben úgy alakítani a történelmet, hogy ő tűnjön fel a világ meghatározó erejének, és egyfajta igazságosztó szerepében tetszelegjen.

Kijátszanak minden nemzetközi egyezményt, megszegnek minden embargót, még a saját fegyver embargóikat is, ám erről sikerrel elhallgattatják a nyugati médiát.

Az évek alatt ugyanis rájöttek, hogy akié a média, az gyártja a híreket. Az gyártja az álvalóságot, melyet a pszichózisban tartott társadalmi tömegek valóságként értelmeznek majd.

Így a Napot is lehazudhatják az égről.

Így “rendezték meg” és készítették elő az Afganisztán elleni háborút, és így csinálták ki Kadhafit is.

Így fordítják most is Európa közvéleményét az oroszok és Putyin ellen, mert az dollármentesíteni akarja a világot, és így szálltak bele páros lábbal a teljes közel-keleti régióba.

Mióta a Mueller-riportról 2019 áprilisában jogerősen kiderült, hogy nem igazak a vádak, miszerint Trump orosz befolyással került volna elnöki székbe, így felmerül a kérdés (ahogy Trump tényként ki is jelentette), hogy mivel a CIA fegyveres szervezet (mint pl. rendőrség)…

…úgy valójában puccsot akartak végrehajtani a demokratikusan megválasztott elnök ellen.

Érdekes és egyben elgondolkodtató összefüggések.

A világ igazi folyamatait elfedő fátyol mögé látni csak keveseknek adatik meg.

Akiknek viszont sikerül, mind borzalmas dolgokról számoltak be…

Tényleg ennyi lenne a világ?

Dróton rángatják a sok embert, teljes társadalmakat vezetnek meg, miközben civilizációkat ugrasztanak egymásnak amerikai érdekekből…?

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel