A britek is megőrültek: transzgender-injekciót adnak a gyerekeknek

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Komolyan nem normális ez a világ: egyre több brit gyerek kap transzgender-ijnekciót, hogy eldönthesse fiú, vagy lány lesz-e.

Mi leszel, ha nagy leszel? – kaptuk meg mindannyian a közepesen hülye kérdést gyerekként. Erre mindenki szíve szerint válaszolt, de leginkább a kukás nyert. A briteknék most új válasz jött be, mégpedig az, hogy fiú, vagy lány – még nem tudom.

BBC mutatott be gyerekeket, akik még nem tudják, hogy melyik nemhez tartoznak. Volt köztük olyan, aki egy speciális készítményt szed, aminek köszönhetően

késik a serdülőkor, így van ideje eldönteni, hogy melyik nemhez tartozik.

Egy tizenegy éves gyerek…

Van tapasztalatom ezzel a korosztállyal. Korábban az volt a kérdés, hogy ilyen, vagy olyan legyen a póni, most meg az, hogy melyik vlogger videóját nézze meg. De tudja, hogy lány. Eszébe sem jut más. Nekem sem. Félek ennek a szegény brit gyereknek az idióta szülei nem tudják, hogy mit akarnak. Lehet, hogy fiút akartak, de lány lett és ezt nem tudják elfogadni, ennek követleztében pedig megbomblott az elméjük.

Persze az idióta szülők mellett az iskola felelőssége sem kicsit, de akad olyan intézmény, amelyik támogatja az egyik fiúnak született diákot, aki lány akar lenni.

A BBC beszámolója szerint az elmúlt egy évben 25 százalékkal többen igényelték a transzgender-inejkciót kiskorúaknak, mint korábban.

A hormonblokkoló késlelteti az eslődleges nemi jellegek kialakulását, vagyis a testszörzet növekedését, a hang mélyülését, vagy a mellek növekedését.

Jessica (aki Jamesként látta meg a napvilágot) szülei elmondták, megkönnyebbültek, mivel korábban sokat aggódtak a gyerekük miatt, aki folyamatosan azon őrlődött, hogy mikor kezd el szőrösödni az arca. Mondjuk az is húzzon el a picsába, de valami irgalmatlan nagy lendülettel, aki csak úgy passzióból ilyen szert ad a gyereknek.

Életszerűtlen, hogy a normális szülők tíz-tizenegy éves gyereke azzal foglalkozzon, hogy lányként fiú akar lenni, vagy fordítva. Aztán, mikor telebeszélték a gyerek fejét az idióta felnőttek a marhaságaikkal, akkor feliratják a szert és visszafordíthatatlan folyamatokat indítanak el.

Gyerek. Ilyen szinten nem tudja mit akar. És ha meggondolja magát? Akkor jön egy újabb barom és az újabb mocskos szerei?

Mi van ebben a világban?

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel