A BÍRÓSÁG ÜZENETE: NYUGODTAN ÜTHETED A RENDŐRT, CSAK FELFÜGGESZTETT BÜNTETÉST KAPSZ!


birosag.jpg

Egy év és négy hónap, két év próbaidőre felfüggesztett börtön! A magyar bíróság szerint ennyit érdemel az aki ököllel arcon üt egy szolgálatban lévő, feladatát jogszerűen ellátó rendőrt.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság úgy gondolja, hogy nem érdemel letöltendő börtönt az a 44 éves “férfi”, aki ököllel arcon ütött egy rendőrt a Parlament lépcsőjén. A férfi ellen az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt emelt vádat, és letöltendő börtönbüntetést kiszabását kérte a bíróságtól.

Az ügyben eljáró bíró úgy gondolta, hogy megüzeni azoknak akik rendőrt akarnak verni, hogy nyugodtan tehetik, nem kell börtönbe vonulni, felfüggesztett börtönnel megússzák.

Természetesen az ügyészség fellebbezést nyújtott be, így van esély, hogy másodfokon egy értelmes bíró tárgyalja az ügyet, aki tisztában van azzal, hogy milyen üzenete van egy ilyen ítéletnek.

Forrás


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük