A 444 elképesztő propagandistája, most Trump-al kapcsolatban boldogít minket!

Én hülye, ma reggel szükségét éreztem annak, hogy elolvassam a baloldali reakciókat arra a szomorú tényre, hogy Amerikában a demokratáknak nem sikerült elég bizonyítékot hamisítaniuk Trump ellen arról, hogy az elnököt Putyin kesztyűbábjaként választották meg elnöknek.

A haladó tábor mély letargiába süllyedt ettől a hírtől, hiszen ettől a csodafegyvertől remélték, hogy Trump megbukik vagy minimum nem indul újra, és a magyarországi Párbeszéd és Momentum szellemi szintjén álló Demokrata Pártnak sikerül valami baloldali köcsögöt (elnézést a szép magyar szó visszaélés jellegű használatáért) benyomnia az elnöki székbe.

A 444 szerzője, bloggere véleménycikkében, amely szolgaian adja vissza Bernie Sanders és egy melegbár törzsközönségének „társadalompolitikai” tüneteit, az a legérdekesebb, hogy Bede azért utálja Putyint, mert az már nem kommunista.

Ha Putyin ma kommunista KGB-s lenne, akkor Bede világában Sanders szövetségese lenne, és a kívánatos szovjet beavatkozás keretében segítene létrehozni egy igazságosabb Amerikát Bernie-nek. Bede ráadásul olyan oroszellenes rasszizmussal átitatott, az oroszokat, mint embereket megvető stílusú szöveget rittyentett, hogy nem csak a kommunizmus, hanem a közismerten baloldali nácizmus tüneteit is felismerhetjük nála. Idézet következik:

„A maguk suta, szarkavaró módján természetesen próbáltak és próbálnak is befolyásolni demokratikus választásokat a világ számukra fontos részein, de persze azért nem olyan ügyesen és kíméletlenül hatékonyan, mint ahogy azt a valódi nagyhatalmak, Kína vagy éppen Amerika szokták.”

Kérem a Kedves Olvasót, hogy ne próbálja meg ezt a mondatot koherensen értelmezni, mert a kísérlet eltorzítja a kvantumjelenségeket az ember agyában, csak egyszerűen vegye tudomásul, hogy Bede elvtárs a kommunista Kína világbirodalmi törekvéseivel szemben kevésbé kritikusnak tűnik, sőt annak láthatólag drukkol is.

De nem ez a fő poén ebben a propaganda-anyagban, hanem az, hogy pár sorral lejjebb le bírja írni a következő mondatot és a számítógépe nem lázad fel ellene és nem harapja le minimum az ujjbegyeit a klaviatúra:

„…az isten áldja Amerikát, amiért ebben a teljesen meghülyült világban is volt annyi józan eszük és szilárd intézményrendszerük, hogy lefolytassanak egy ilyen vizsgálatot a saját elnökük ellen. Ebben a történetben – mármint Donald Trump elnökké választásában – kevés felemelő, bizakodásra okot adó mozzanat volt, de az, hogy Robert Mueller nagyjából békében elvégezhette a rábízott feladatot, mindenképpen az.”

Putyin még 1989-ben is hogy keblére ölelte volna ezt a Mártont!

A koncepciós perrel nem az a baj, hogy meg lehet valakit ártatlanul vádolni hazaárulással, hanem az, hogy sajnos nem találtak bizonyítékot, mert a Clinton stáb sajtóközleményeit nem tekintették megdönthetetlen tárgyi bizonyítéknak (lásd még „géppel írt feljelentés”).

Csak emlékeztetném a kedves demokrata párti magyar liberálisokat, hogy a Clinton klán érdekeltségei és az oroszok között sok milliós pénzmozgások is voltak, amerikai uránmonopóliumok átjátszásáért, orosz kézbe játszásáért kapták, de annak semmi befolyásolás jellege nem volt, Clintonék megőrizték az intaktságukat.  

És mindebbe még belekever egy grafikont, aminek alapján Ronald Reaganre keni az elmúlt negyven év jövedelemkülönbségeit. Igaz ebből 16 évig demokrata elnök volt, 8 évig egy csodás fekete bőrű tökéletes zseni, nyolc évig meg a Clintonné kesztyűbábja a Clinton, és a Soros félék lopták el azt a pénzt az amerikai átlagemberektől, amit most Bede hiányol, de ennek semmi köze ahhoz, hogy Trumpot megválasztották. Illetve van. Az, hogy a demokrata pártot olyan Soros-szerű milliárdosok finanszírozzák, akiket állítólag a Bede jellegű kommunisták nem szeretnek.

A 444-et Soros blognak szoktuk nevezni, és ez a szöveg tökéletes példája annak, hogy miként kell ezt érteni. Az egymást tökéletesen, tényleg tökéletesen kizáró tudattartalmakat a kognitív disszonancia legkisebb jele nélkül sikerül úgy felmondani, hogy az ember arra gyanakszik, az elemi logikai áramköröket a szerző agyában invazív eszközökkel ütötték szét.

A magam részéről gratulálni szeretnék Bede Mártonnak, sikerült a propaganda műfajában tökéleteset alkotnia. De csak abban.

Forrás