9/11 túlélők és tűzoltók magyarázzák el, hogyan robbantak a bombák a WTC épületeiben

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Nemrég értesült a közvélemény arról, hogy egy szövetségi bíróság meghallgatásokat és vizsgálatokat készül indítani azzal kapcsolatban, hogy 2001. szeptember 11-én a három összedőlt toronyépületet irányított robbantással pusztították el.

Ez izgalmas hír, és egy a sok példa közül, amely megmutatja, hogy Amerika milyen messze van a demokráciától. Amerikaiak milliói (jóval több mint 50 százalékuk) fejezte ki azzal kapcsolatos kétségeit, hogy mi történt valójában azon a napon, és közel 20 éve követelik az események kivizsgálását – számol be róla az Új Világtudat

Ha az amerikaiak valódi demokráciában élnének, már meghallották volna az emberek hangját, és megtörtént volna a vizsgálat.

Több mint elég bizonyíték van arra, hogy 2001. szeptember 1-én átverték az egész világot, és ebben az amerikai hírszerző ügynökségek játszottak túlnyomó szerepet. Például Albert Stubblebine tábornok, akit az Egyesült Államok hadseregének hírszerzésében szolgált 9/11 ideje alatt azt állította, hogy valójában nem egy repülőgép csapódott a Pentagonba.

A fizikai és mérnöki folyóiratokban közzétett szakértői tanulmányok azt is megállapították, hogy mindhárom tornyot ellenőrzött robbantással pusztították el, amiről Donald Trump, akkor még üzletemberként azt mondta, hogy lehetetlen, hogy egy repülőgép okozhatta volna a tornyok leomlását, és építészek és mérnökök ezrei jutottak ugyanerre a megállapításra.

És mi a helyzet azzal a ténnyel, hogy George H. W. Bush a Bin Laden családdal találkozott éppen szeptember 11-e reggelén?

2001%2Bszeptember%2B11%2B911%2Bvideo%2Bv

Függetlenül attól, hogy mit gondolunk, az összes információ megköveteli a vizsgálatot, és az a tény, hogy ez még nem történt meg, egyszerűen nem igaz. Miért utasította el az USA kormánya, hogy ilyen hosszú ideig ne vizsgálja nyilvánosan 9/11-et?

9/11-el kapcsolatban a legmegdöbbentőbb beszámolók azon emberektől származnak, akik valójában ott voltak. Sajnos sokan elhunytak az esemény során, de néhányuknak sikerült kimenekülniük az épületből, és sok helyszínre érkező tűzoltó is túlélte a borzalmakat.

Az alábbi kép 1997-ben készült Robert McIlvaine-ról (bal szélen) és a családjáról, köztük a fiáról, Bobbyról (jobbra), aki 2001. szeptember 11-én a Világkereskedelmi Központ északi tornyában halt meg. McIlvaine igazi 9/11 aktivista lett, számtalan más hasonló sorsra jutott áldozat családtagjaival együtt.

2001%2Bszeptember%2B11%2B911%2Bvideo%2Bv

Bobby McIlvaine adta az inspirációt a Világkereskedelmi Központ Vizsgálati Törvényhez, amely a három WTC torony megsemmisítését vizsgáló jogszabálytervezet. Bobby 26 éves korában vesztette életét, amikor belépett az északi toronyba, és az apja vezető támogatója lett egy új vizsgálatnak.

Az alábbi videóban Bobby apja, valamint túlélők és tűzoltók beszélnek arról, hogy mi történt valójában, akik tényleg ott voltak az épületekben. Ők azok az emberek, akik ténylegesen megtapasztalták ezt az eseményt, és hallották, ahogy egymás után történnek a robbanások.

Új Világtudat

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel